Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007, 14:25   #1
fersahin
 
fersahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rüştü: Fenerbahçe'yi Yeneceğiz

Rüştü: Fenerbahçe'yi yeneceğiz
09 Temmuz 2007 13:30


Click the image to open in full size.
Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam eden Beşiktaş'ta kaleci Rüştü Reçber, otelde bir basın toplantısı düzenleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu

Click the image to open in full size.

Rüştü, “Herşey mükemmel gidiyor. Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek ve bunu şimdiden başardık.' dedi.

Click the image to open in full size.

Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Rüştü Reçber Beşiktaş formasıyla çıkacağı ilk resmi maçta Fenerbahçe'yi yeneceklerini ve kendisinin o maçta çok iyi oynayacağını belirterek, 3-4 sene daha futbol oynayacağını söyledi.

Click the image to open in full size.

Hem BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hem de Avusturya’da çalışmaların oldukça iyi geçtiğini belirten Rüştü Reçber, “Önceliğimiz takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek. Şu an için de bunu başardık. Ama ilerleyen zamanla birlikte bu uyum ve sevgi ortamını daha da geliştireceğiz. Herşey mükemmel gidiyor. Hocamız Sayın Ertuğrul Sağlam ile birlikte çok iyi bir ortam oluşturduk. Buradaki takım arkadaşlarım da beni çok iyi karşıladılar. Bir kez daha hepsine teşekkür ediyorum'' dedi.

Rüştü, “İlk hedefimiz lig başlamadan önce Şampiyonlar Ligi elemesinde turu geçmek ve Süper Kupa’yı bir kez daha kazanmak olacak'' diye konuştu.

Ekip olabilmek için arkadaşlığın çok önemli olduğuna dikkat çeken tecrübeli kaleci, “Biz de kaptanımız İbrahim Üzülmez’in öncülüğünde iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturduk. Yönetimimiz’in, taraftarlarımızın ve büyük Camiamız’ın arzuladığı başarılara ulaşacağız. Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam’ı çok eskiden beri tanıyorum; hedefleri olan ve Kulübümüz’ün ne istediğini çok iyi bilen, bunu da bize yüksek seviyede yansıtan çok değerli bir teknik direktör ile çalışıyoruz. Onun önderliğinde hedeflerimize sırasıyla ulaşacağımıza inanıyorum'' şeklinde konuştu. Türk futbolcusu olarak yerli teknik direktörle çalışma taraftarı olduğunu da belirten Rüştü, “Çünkü hocanız yerli olduğunda çok daha rahat diyalog kurabiliyorsunuz'' dedi.

Beşiktaş dahil diğer büyük takımlarda da yerli kaleciler olmasını bir milat olarak değerlendiren Milli kalecimiz, “Türk futbolu adına çok sevindirici bir durum. Türk kalecilerin göstereceği başarılar Türk futbolcusunun önünü iyice açacaktır. Benim de amacım burada görevimi tamamladıktan sonra Camiamız’da kalıcı olabilecek kaleciler bırakmak'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş’ın 100 yılı aşmış büyük bir Camia olduğunun altını çizen Rüştü Reçber, “Beşiktaş bugünlere taraftarımızın büyük desteği ile geldi. Taraftarlarımız, Yönetimimiz, Camiamız ve Takımımız olarak birbirimize destek olmalıyız. Özellikle taraftarımız herkesin bildiği gibi her zaman takımın yanında oldu. Bundan sonra da hem maddi hem de manevi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini düşünüyorum. Şunu iyi bilsinler ki onların desteği ile sırtımız asla yere gelmeyecektir'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Sen benim her gece efkârım
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım...
Sen benim
Damardaki kanım
Anlımdaki yazım
Şanlı BEŞİKTAŞ'ım
...


Click the image to open in full size.
fersahin Ofline   Alıntı ile Cevapla