Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2007, 16:29   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Grant Hill Phoenix Suns'a imzayı attı

NBA'de ilk şampiyonluğunu hedefleyen Phoenix Suns, yedi kez All-Star Grant Hill ile sözleşme imzaladı... Kariyerinde 2 kez All-Star seçilen isim 2 yıllık imza attı... Click the image to open in full size.
13 yıllık NBA kariyerinde yedi kez All-Star takımına seçilen Hill, Phoenix ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

1994 yılında Detroit Pistons tarafından üçüncü sırada seçilen 34 yaşındaki forvet altı yıl bu takımda oynadıktan sonra Orlando'ya takas edildi. Hill'in kariyer ortalamaları 20.0 sayı, 6.9 ribaunt ve 5.3 asist.

Orlando formasını giydiği dönemde sol dizinden beş ameliyat geçiren deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon 65 maçta 14.4 sayı ortalaması yakaladı.

Phoenix Suns'ın genel menajeri Steve Kerr, Hill gibi mükemmel bir profesyoneli kadrolarına katttıkları için çok mutlu olduğunu söyledi:

"Grant sistemimize çok uygun bir oyuncu. O, bizi şampiyonluğa yaklaştıracak önemli bir parça olacak. Geçtiğimiz sezon fiziksel olarak çok iyiydi, hala verecek çok şeyi olduğuna inanıyoruz."

Phoenix Suns geçtiğimiz sezonu 61-21'lik galibiyet-mağlubiyet oranıyla bitirmesine rağmen Batı Konferansı yarı finalinde San Antonio Spurs'e elenmişti.

Doğu Konferansı finalinde Cleveland Cavaliers'a elenerek hayal kırıklığı yaşayan Detroit Pistons ise serbest kalan All-Star oyun kurucusu Chauncey Billups ile yeniden sözleşme imzaladı.

30 yaşındaki Billups geçtiğimiz sezon 17 sayı ve 7.2 asist ortalamalarıyla oynadı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla