Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2007, 18:35   #1
Hakan_bjk7
 
Hakan_bjk7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rijkaard: Rüştü aklını veremedi!..

Rijkaard: Rüştü aklını veremedi!..

Temmuz 12,2007

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Rijkaard, Beşiktaşlılar’a eski kalecisi Rüştü’yü anlattı: “Rüştü iyi kaleci ancak baskıya dayanamadı, aklını veremedi ve lisan problemi yaşadı...”
BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Rüştü’nün, İspanyol devi Barcelona’daki serüvenini yorumlayan eski teknik direktörü Frank Rijkaard, “Baskının kurbanı oldu” dedi. Tatilini Güney Fransa’nın tatil merkezi St.Tropez’de geçiren Beşiktaş’ın genç yöneticisi Emir Tamer, aynı otelde kaldığı Rijkaard ile sohbet ederken, Rüştü’yü aldıklarını belirtip, milli yıldızı neden oynatmadığını sordu. Rijkaard ise “O iyi bir kaleci. Başkanımız onu almadan önce, Türk Milli Takımı’nın kalesindeki en önemli ismi alacağımızı söyledi. O andan itibaren ben de birkaç kez izledim. Olağanüstü bir isim. Sonra transfer gerçekleşti. Ama Rüştü, Barça’nın baskısına dayanamadı. Yabancı kalecinin işi kolay değil. Aklını veremedi ve oynayamadı. Dil sorunu da ortaya çıktı. Yoksa Rüştü’nün kötü kaleci olduğundan oynamamış değil. Beşiktaş iyi transferi yapmış.

‘YARDIMA HAZIRIM’
TRANSFER için Beşiktaş’a yardıma hazırım. Barcelona gibi büyük kulüplerden oyuncu almak zor. Lig başlayınca size önerilerde bulunurum” dedi. Rijkaard, Emir Tamer’in “Seni bir gün Beşiktaş’ın başında görmek isteriz” sözlerine de “Neden olmasın? Eşimle daha önce İstanbul’a geldik. Hayatın neyi göstereceği belli olmaz. Önümüzdeki yıl tatile sana geleceğim” yanıtını verdi.
Vatan
__________________
.................................................. .................
Hakan_bjk7 Ofline   Alıntı ile Cevapla