Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı
celal kolot böyle boş konusursa taraftarın tepkisi devam eder kombinede durru satışlarda bu adam susmadıkça olmaz |
Ya biz nasıl Beşiktaşlılarız yaaa! Yöneticimizi veya Başkanımızı küçük düşürmek özel zevkimiz olmuş... "Kolot boş konuşuyor" diyorsunuz. Velev ki boş konuşuyor bunu saygı sınırları içinde değerlendiremez miyiz? Siz hiç bir fenerbostanlının yöneticileri (ismi lazım değil Uslu mudur nedir) hakkında böyle sözler söylediğini duydunuz mu? Ki o ismi lazım olmayan şahıs kadar saçma sapan veya boş konuşan bir yönetici görmedim. Lütfen sağduyulu olalım ve eleştiri yapacaksak saygı sınırları içinde yapalım. Şimdi siz dersiniz ki sen nasıl oluyor da bir forum moderatörüne böyle şeyler söylersin? ben dedim arkadaş ne düşünüyorsam onu açık açık derim gerekirse tüm köylerden kovulurum ama yine de derim. Ben düşündüğümü gizlemem. Ve içimdeki Beşiktaş aşkı beni beslediği sürece de diyeceğim... Ama kimseye de saygı da kusur etmem... hepimiz insanız hepimizin hataları olabilir...
Keşke istanbul'da yaşıyor olsaydım ve hemen koşar kombinemi alırdım. Serdarımı, Toramanımı, Üzülmezimi, Nobremi ve ismini sayamadığım diğer tüm futbolcularımızı seyretme giderdim. Çünkü onlar hepsi benim için ayrı ayrı birer yıldız...
Saygı gösterelim ki saygı görelim....
Saygılarımla....