Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2007, 21:17   #8
fersahin

fersahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalım´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamamda kardeşim o da koskoca BJK yöneticisi.O BEŞİKTAŞA yakışacak konuşmalar yapsın ilk önce sonra saygı görsün.Demişsinki saygı gösterinki saygı görün.Aynısı o içinde geçerli ozaman.Akıllı konuşmalar yapsın başımızın üstünde taşıyalım adamı.Sevelim saygı gösterelim.Ama böyle olmazki.Her mikrofonu gördüğünde konuşulmazki canım...Bare aradan bir-iki hafta geçsin.24 saat geçmeden bakıyorum haberlere yine celal kolot.Ama ALLAH için ağzı laf yapıo.Bi şow programı yapsa tutulur valla.
Ya ne demiş bu adam ? Ne demiş ki Beşiktaşımızı küçültmüş... Bir kere Beşiktaşımıza zararı olacak bir şey söyler veya yaparsa bizden önce Başkanımız müdahale etmez mi? O kadar mı sahipsizdir Beşiktaşımız? Değildir arkadaşlar değildir? Ben biliyorum gerek Başkanımız gerek Celal Kolot ve gerekse diğer yöneticiler işlerinden güçlerinden feragat edip Beşiktaşımız için koşturuyorlar ve en az bizler kadar Beşiktaşlıdırlar... Bence içinizdeki kini bir kenara bırakın ve her söylediğine önyargıyla bakmayın... Olabilir tamam kendisini sevmeyebilirsiniz ki herkesi sevmek zorunda değiliz ama unutmayın ki o şu an Beşiktaşımızda görevli bir yönetici ve ona söyleyeceğimiz her söz medyada Beşiktaşlı yönetici Celal Kolot için taraftar bunu söylüyor şeklinde geçecektir. Başındaki Beşiktaşlı kelimesine dikkat edin... İster sevin ister sevmeyin ama Beşiktaşımızı düşünerek hareket edin...
Sen benim
Damardaki kanım
Anlımdaki yazım
Şanlı BEŞİKTAŞ'ım
...

Click the image to open in full size.
fersahin Ofline   Alıntı ile Cevapla