Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2007, 01:27   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Carlton Cole Beşiktaş'tasami Geliyor(Tek Baslik)

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Carlton Cole Beşiktaş'ta
Kara Kartal, West Ham'ın siyahi forveti Carlton Cole ile anlaştı. Nijerya asıllı futbolcu yarın siyah beyazlıların Avusturya kampına katılacak.


Cisse'yi alarak taraftarını ayağa kaldıran Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha. West Ham United'ın forveti Carlton Cole, Beşiktaş'ta. Ertuğrul Sağlam'ın forvet istemesiyle harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, West Ham'lı oyuncunun işini bitirdi. Yarın Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak olan Cole, 24 yaşında. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi. 1.91 boyundaki forvetin özellikle hava toplarında çok iyi olduğu dile getiriliyor. 2001 yılında Chelsea'ye 5 yıllık imza atan Cole, etkili fiziğiyle de dikkat çekiyor.

***

Cole bombası

Avusturya kampına yarın katılacak olan yıldız oyuncu ile Kartal 3 yıllık anlaşma yapacak.

FORMA GİYEMEDİ
BEŞİKTAŞ, West Ham'ın genç forveti Carlton'ı renklerine kattı. Ertuğrul Sağlam'ın forvet istemesiyle harekete geçen siyahbeyazlı yönetim, İngiliz kulü yetkilileriyle temasa geçti. Yapılan uzun görüşmeler sonucunda da iki kulüp her konuda anlaşmaya vardı. Yarın Beşiktaş'ın Avusturya kampına Click the image to open in full size.
katılacak olan Cole, 24 yaşında ve 1.91 boyunda. 2001'de Chelsea'ye 5 yıllık imza atan futbolcu, bu takımda fazla forma şansı bulamadı.

NİJERYA KÖKENLİ

2002'DE Wolverhampton Wanderers'a kiralanan siyahi yıldız, 7 maçta tek gol attı. 2003 sezonunda da Charlton Athletic'e ve-rilen Cole, 21 maçta 4 gol kaydetti. 2004'te bu kez Aston Villa'ya kiralık gitti ve 27 maçta 3 gol kaydetti. 2006 sezonunda transfer olduğu West Ham United formasıyla 17 maçta 2 gol atabildi. İngiltere U21 Takımı'nda 2003-05 yıllarında 15 maçta 4 gol kaydeden Cole'un kökeni Nijerya.
Cevdet ÜNÜVAR/fotomac
Adelaar Ofline