Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2007, 16:01   #73
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yeni Ferdinand

Click the image to open in full size.
GALİP ÖZTÜRK
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için gün saydığı West Ham United'ın forveti Carlton Cole, stiliyle Kartal'ın unutulmazlarından Ferdinand'a benzetiliyor..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta Carlton Cole heyecanı yaşanıyor. Siyah- beyazlıların sürpriz bir şekilde anlaşma sağladığı West Ham United'ın 24 yaşındaki forveti için son pazarlıklar yapılıyor. Beşiktaşlılar'ın kadrosuna katmak için gün saydığı Cole stiliyle en çok siyah-beyazlıların efsanesi Les Ferdinand'a benzetiliyor. Cole'un, 1988-89 sezonunda bir yıllık kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan ve kısa sürede siyahbeyazlı taraftarların kalbini kazanarak takımın unutulmazlarından biri haline gelen Ferdinand gibi hava toplarında çok etkili olduğu belirtiliyor. Siyahi futbolcunun, İngiltere Ümit Milli Takımı ile 15 maçta 4 golü bulunuyor.

ŞİPŞAK GOLCÜ
West Ham'ın Liverpool'dan Craig Bellamy'yi alması ve üstüne Senegalli Kamara'nın da peşine düşmesi Ada'da "Menajer Curbishley yeni sezon için Carlton Cole'u kadroda düşünmüyor" yorumlarına yol açtı. Geçen sezon West Ham'ın ilk lig maçında Charlton Athletic karşısında uzatmalarda oyuna giren Nijerya asıllı futbolcu, sahaya ayak bastıktan 24 saniye sonra attığı golle adını kulüp tarihine yazdırdı.
Click the image to open in full size.
İLİŞKİLİ HABERLER
Adelaar Ofline