Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2007, 05:34   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yüreği yetmeli

Kartal'ın çehresini değiştireceğini belirten genç çalıştırıcı: Zamana ihtiyacım var. İşim bittiğinde Beşiktaş'ı izlemek keyif verecek.


YAKIŞANI OYNAMALI
Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezon öncesi camiaya umut dağıttı. Sahada tüm gücüyle mücadele eden bir takım oluşturmayı hedeflediğini dile getiren başarılı teknik patron, "Büyük bir takım kendine yakışan futbolu oynamak zorunda. Sahaya çıkacak Beşiktaş'ın yüreği bile maç kazanmaya yetmeli" Click the image to open in full size.şeklinde konuştu.

ÖNCE KONDİSYON
Kartal'ın, izleyen herkesin takdir edeceği bir takım olacağını belirten Sağlam, "Bunun için önce iyi kondisyona sahip olmamız lazım. Avusturya'da bunu sağlamaya çalışıyorum. Şu ana kadar idmanların yüzde 80'ini kondisyona ayırdım. Ay sonuna kadar durum böyle devam edecek. Ağustosta ise teknik ve taktik çalışmalar yoğunluk kazanacak" diye konuştu.

RAKİBİ HAPSETMELİ
Çehreyi değiştirmenin kolay olmadığını ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun için 15-20 gün yeterli değil. Elimde önce savunma, sonra hücum anlayışı aşılanmış bir kadro var. Bunu tersine çevireceğiz. Takım halinde savaşan, pres yapan, rakibi kendi sahasına hapseden bir Beşiktaş istiyorum. İşimiz zor ama hazır olduğumuzda keyif veren bir takım ortaya çıkacak."
FATİH DOĞAN VAHAP HACIOĞLU
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla