Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2007, 05:38   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cisse’den savunma!

Önceki gün yapılan antrenmanda 5’e 2 çalışması sırasında şortunu indirerek dikkatleri üzerinde toplayan Edouard Cisse, duruma açıklık getirdi.
15.07.2007


Önceki gün yapılan antrenmanda 5’e 2 çalışması sırasında şortunu indirerek dikkatleri üzerinde toplayan Edouard Cisse, duruma açıklık getirdi. Bir takım arkadaşının, kendisinin bacakları arasından pas verdiğini ifade eden yıldız oyuncu, “Fransa’daki idmanlarda eğer iki ayağınızın arasından top geçerse, eşofman üstünü çıkarıp ayaklarımıza bağlardık. Ancak üzerimde sadece tişört olduğu için ben de şortumu indirdim. Olayın bu kadar büyüyeceğini bilseydim, asla böyle bir davranışta bulunmazdım” dedi. Pascal Nouma’nın hareketlerinin hatırlatılması üzerine Cisse, “Pascal, Pascal’dır. Ben de Cisse’yim. Aramızda çok fark var” ifadesini kullandı.

*************************
Goncalves Ailton Beşiktaş’a karşı
Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra bir türlü istediği form grafiğini yakalayamayan Brezilyalı futbolcu Ailton, Siyah-Beyazlılar’a bu kez rakip olacak... Grasshoppers’ın ardından bu kez de şansını Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibinde deneyen ancak başarılı olamayan 35 yaşındaki golcü oyuncunun yeni takımı Duisburg, 18 Temmuz’da Beşiktaş’la bir hazırlık maçı yapacak. Alman ekibiyle oynanacak olan bu zevkli mücadele yine D-Smart’tan naklen ekranlara gelecek.

*************************
Takım bugün taşınıyor
Yaklaşık 1 haftadır hazırlıklarını Avusturya’nın Seefeld bölgesinde sürdüren Beşiktaş için yolculuk vakti! Bugün Hamburg ile karşılaşacak olan Kara Kartallar, çalışmalarını Leogang’ta sürdürecek. Siyah-Beyazlılar bu bölgede özel bir dörtlü turnuvaya katılacak. Turnuvada Beşiktaş’ın dışında Almanya’nın Duisburg, Romanya’nın Dinamo Bükreş ve Çek Cumhuriyeti’nin Budejovice ekipleri ter dökecek.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla