Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2007, 17:25   #7
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu aşırı deil haddimizi yeterince bekledik ve aşmadık yeter artık bu yönetimden bişey olamyacağı belli hala ne haddinden bahsediyorsunuz siz ? celal kolotun bazı açıkalmalarını diyorsunuz adam hergün açıklama veriyor ben hiç birini beğenmiyorum %80 kişide öyle tahmin ediyorum hepsi saçma ve safsata bu adam bizi saf yerine koyuyor size hala haddimizi aşmayalım diyorsunuz bunun haddimi kaldı adam 104 yıllık tarihimizi rezil ediyor ne haddi ne sabırı ben 1.5 sene burda tigana ve yıldırım demiröreni eletşirnrenlere yalvardım yapmayın etmeyn die 3-5 kişi mücadele gösterdik pm msjları hala kayıtlı o günlerin konuşamların bazıları hep destek tam destek sınırı aşmaylım dedik ama bunlar kendileri sınırı aştı artık ya gidecekler ya gidecekler onlardan bize fayda deil zarar geliyor bunu görmüyormusunuz demirören benim için 5 ay önce bitti zaten yaptıgı saçma açıklamayla daha kesinlik ve iddaa kavramını bilmiyor takım şampiyonluga giderken cıkıp tarihi yazın şampiyon olcaz diyor ya bu kesinlikdir iddaa dır bütün basını üstümüze cekiyor sonra adımız şikeci oluyor 1-2 hafta sonra yönetici cıkıp teşvik primi normaldir diyor adımız papermoonda hakem ayarlamalara falan karışıyor şikeci oluyor ismimizi kirletiyor bu açıkalma sonunda bitti sonrada biz inanıyoruz dedi ismimiz lekelendikten sonra papermoonda hakem ayarladılar dendikten sonra neye yaar DEMİRÖREN THE END bitti artık uyanın haddi falan kalmadı o sınıralrı aştı artık taraftar hala iyi niyetli ama bu işin sonu iyi deil görürsünüz demirörenin sonunu
tamam dediklerinin çoğuna katılıyoruma ama benim de asıl söylemek istediğim karşılıklı bu güvenin sağlanamadığı bu ortamda başarının en azından kalıcı başarının mümkün olamayacağı, zaten çok da umutlu değilim, bunların yaşanmamasını istiyorum ama elde değil, yönetime olan güvensizlik hat safhada...
ha sen şimdi sen güveniyor musun bu yönetime dersen, ben de tam anlamıyla diyemem, mesela celal kolot'un daha göreve geldiği ilk zamanlarda tigana'ya karşı takındığı tavırdan dolayı burada eleştirmiştim ve hala da sempatik gelmez bana ama işte bu şeklide de gitmemeli, çünkü bunun sonucunda kesinlikle bize yarar gelmez...
taraftarın yönetime takındığı bu tavır ya bitmeli, en azından sineye çekilmeli, ya da yönetim değişmeli, çözüm ikisinden biridir, hem ağır şeklide eleştiririz, hem de başarı gelir, kusura bakmayın aynı anda bu ikisi mümkün değil...

Click the image to open in full size.

Konu mute tarafından (15-07-2007 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir..
mute Ofline   Alıntı ile Cevapla