Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 00:05   #17
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben celal kolot için demedim iyi niyetliyi, yanlış anlamışsın o iyi niyetli deil bariz kurnaz hep laf ebeliği yapıyor ama dediğim gibi ben onu transfer dönemi bitince değerlendircem bu kadar laftan sonra işini iyi yapmazsa sana hak verebilirim çünkü bence o kadar aptal bir adam deil medyayı oynatıyor da olabilir...

ben iyi niyetli lafını demirören için dmeiştirm bütün hareketleri duygusaldır demirörenin eet amatörce davranıyor olabilir ama onun gibi yürekten bjkli başkan da zor buluruz ben başkanımızı çok yargılamak istemiorum hep iyi niyetiyle bir şeyler yapmak istiyor, onun suçu da yönetimini yanlış kurmak heralde...

abi adam teşvik açıklamasını durup dururken yapmamıştır ki biri sormuştur o da fikrini sölemiştir eet doğru söylüyorsun bu da amatörlük durum itibariyle böyle tuzaklara düşmemek gerekir ama bunlar hep tecrübeye dayalı şeyler vaay bjkmızı kirletiyolaaar bunlar ne biçim adamlar falan die değerlendirmek de yanlış adamlar kaç yaşına gelmiş kimbilir bjk için bugüne kadar ne kadar hizmet vermiş insanlar hiç kimse bu takımın adına leke sürmek istemez. Yapmış bi açıklama işte ayrıca çok da yanlış olmayan bi açıklama yapmış medya da onu istediği gibi yansıtıyor, yani kısacası ortada kasıtlı yapılmış bir şey yok... eleştirelim hatta tepki koyalım tamm buna karşı değilim ama BJK yı kirletiyorlar die bi açıklamaya sonuna kadar karşıyım insanları böyle büyük bir suçla yargılamak bence çok yanlış. İşlerini iyi yapmıyor olabilirler ama hiç biri BJK nın kötülüğü için uğraşmaz bundan eminim...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla