Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2007, 17:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bodrum'da tatsız gece

Bodrum'da tatsız gece
Harun Muslu 16 Temmuz 2007 /Hurriyet



Geçtiğimiz cuma Bodrum'da bir mekanda karşılaşan Fatih Terim ile Aziz Yıldırım arasında tatsızlık yaşandı.


TurkCell'in düzenlediği bir organizasyonla Bodrum'a giden Medya Spor Müdürleri, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ile bir araya geldi. Cuma akşamı Bodrum'un gözde mekanlarından Sayit Balık Restourantı'nda bir araya gelen gurup çok neşeli bir gece geçirdi. Ancak ilerleyen saatlerde Aziz Yıldırım'ın da tesadüfen mekana gelmesiyle huzursuz anlar yaşandı. İşte o gecenin perde arkasında yaşananlar.
Spor müdürleri saat 21.00'de toplu bir şekilde mekana geldi ve masadaki yerlerini aldı.

Click the image to open in full size.
Fatih Terim ile eşi Fulya terim ve Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap ile eşi Nur Erkasap saat 21.15 gibi balıkçıya girdi. Dörtlü kapıdan girerken tesadüfen aynı mekanda eşleriyle birlikte yemek yiyen F.Bahçe kulübü yöneticileri Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ile Ayhan Bermek ve Doğuş Yayın Gurubu Genel Müdürü Cem Aydın' gördü. İki gurup hemen kaynaşarak sohbet etmeye başladı. Ayak üzeri yapılan bir kaç dakikalın sohbetin ardından Terim, spor müdürlerinin bulunduğu masaya geçti. İlerleyen dakikalarda özellikle Ayhan Bermek'in espirileriyle iki masa arasında neşeli sohbetler yapıldı.
Saatler 22.15'i gösterdiğinde ise F.Bahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, eşi Yıldız Yıldırım ile mekana giriş yaptı. Yıldırım hemen Bermek, Özaydınlı, Uslu ve Aydın'ın bulunduğu masaya oturdu. Hemen yan masada bulunan spor müdürlerine ve özellikle Fatih Terim'e selam vermemesi büyük dikkat çekti. Yıldırım'ın selam vermediğini gören spor müdürleri ve Fatih Terim'in masasında adeta soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Ortam bir anda gerildi. Yıldırım, diğer masaya yan dönerek oturmuştu. Bazı spor müdürleri " Görmemiş olabilir" diye yorum yaptı. Masadaki spor adamlarından bir kaçı Fatih Terim'e " Hocam aranızda bir sorun mu var?" dilye sordu. Terim'in cevabı " Kesinlikle böyle bir şey olması mümkün değil arkadaşlar. Bunu da nereden çıkartıyorsunuz" dedi. Hatta bazı spor müdürleri Yıldırım'ın masasına giderek kendisine hoş geldiniz deyip kısa süreli sohbet etti.
Ardından olay kapatılıp yeniden sohbete geçildi. Terim, Erkasap ve spor müdürleri arasında espiriler adeta havalarda uçuştu. Eski anılar anlatıldı ve bol bol kahkaha atıldı. Fatih Terim'in eşi Fulya Terim de sıcak sohbeti ile dikkat çekti. Saatler gece yarısı 00.30'u gösterdiğinde ise Fatih Terim basın mensuplarından müsade istedi.
Terim ve Erkasap'ın eşleri ile birlikte evlerine gitmek üzere ayağa kalkmasıyla tüm masa vedalaşmak için nezaketen ayağa kalktı. Terim basın mensuplarıyla tek tek vedalaştıktan sonra kapıya yöneldi. Aziz Yıldırım ve arkadaşları kapının hemen yanında bulunan masada
oturuyordu. Terim masaya yaklaşarak " Herkese iyi akşamlar afiyet olsun" dedi. Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Ayhan Bermek ve Cem Aydın yerlerinden doğrularak Terim'e teşekkür etti. Aziz Yıldırım'ın hiç bir tepki vermeyerek Terim'i görmezden gelmesi ise yine spor müdürlerinin dikkatinden kaçmadı. Terim mekanı terk etti ve evinin yolunu tuttu. Basın mensuplarının masasında ise Aziz Yıldırım'ın Terim'le göz göze gelmek istememesinin ardında yatan gerçeğin ne olduğu bulunmaya çalışıldı.
Click the image to open in full size.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla