Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 05:38   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şimdi moda turuncu!

Beşiktaş yeni sezonda büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Kara Kartallar deplasman maçlarına turuncu formalarla çıkmanın hesaplarını yapıyor.
17.07.2007


Click the image to open in full size.

Taraftar ne diyor?
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmasına sayılı günler kala hâlâ yeni sezon formalarını görücüye çıkarmayan Beşiktaş’ta ilginç gelişmeler yaşanıyor... Umbro firmasıyla sponsorluk anlaşması bulunan Kara Kartallar’ın yeni sezondaki deplasman karşılaşmalarında turuncu forma giymeyi planladığı öğrenildi. Ancak yetkililerin, “Erkek adam renkli takım tutmaz” pankartını benimseyen taraftarların tepkisini de gözönüne alacağı bildirildi.

Örnekleri mevcut...
Ayrıca 2000-2001 sezonunda Beşiktaş’ın giydiği parlak kırmızı forma taraftarların tepkisini çekmiş ve Kara Kartallar kulübü telefon ve faks yağmuruna tutmuşlardı. Aynı durumun tekrarlanmaması için harekete geçen yöneticilerin önce tribünlerin nabzını tutacağı, daha sonra formaları piyasaya süreceği ifade edildi. Tıpkı Beşiktaş gibi Siyah-Beyazlı Valencia da bir dönem turuncu forma giyerken, bu sezon Bordo-Mavili Barcelona da aynı renk formalarla boy göstermişti.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla