Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 05:42   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
‘Fikstür çok iyi’

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dün bir basın toplantısı düzenledi.
17.07.2007


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dün bir basın toplantısı düzenledi. Yeni sezon fikstüründen çok memnun olduğunu ifade eden Sağlam, “Ağustos ayındaki yoğun tempoda, maçlarımızı İstanbul’da oynayacak olmamız gerçekten çok iyi. Ayrıca deplasmandaki derbilerimizi de ilk yarıya denk gelmesi bizi mutlu etti. Kamp çok iyi geçiyor. Taraftarlarımız güzel futbol ve başarı bekliyor. Delgado ve Ricardinho konusunda ön yargılı değilim. Zamanı gelince birlikte oynayacaklar. 2 transfer yapacağız. Acele etmemizin anlamı yok. Yanlış bir transfer bize 10 milyon Euro’ya patlar. Kadromuz çok iyi. Geçen sezon Fenerbahçe’yi mağlup etse şampiyon olacak bir kadro bu... Bu temel üzerine 6 transfer yaptık. Geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.

**************************
Kamp notları

Çalışmalar tam gaz
Seefeld’den Leogang’a taşınan Beşiktaş, yeni kamp bölgesindeki ilk gününü çift idmanla tamamladı. 8 kilometre uzaklıktaki Saalfelden kasabasına giden Siyah-Beyazlı ekip, bozuk zemin nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı. Teknik heyetin verdiği talimatla yeni saha arayışının başladığı bildirildi. Kros antrenmanı yapan Kara Kartallar, 5 kilometre koştuktan sonra açma-germe hareketleriyle idmanı noktaladı.

Sıcak... Çok sıcak!
Leogang’taki sıcak hava Beşiktaşlı futbolcuları zorluyor. Yaklaşık 40 derece sıcakta gerçekleştirilen sabah antrenmanında oyuncular 2 kez kıyafet değiştirmek zorunda kaldı. Sağlık ekibi de futbolculara kenardan su ve vitamin takviyesi yaparak, tedbir aldı.

İlk uyarı Yozgatlı’ya
Fenerbahçe’den transfer edilen Mehmet Yozgatlı ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam bir görüşme yaptı. Kendisinden çok şey beklediğinin altını çizen genç çalıştırıcı, “Sadece hücum ile olmaz. Savunmaya da yardım etmen gerekli. Sana güveniyorum” diyerek uyarılarda bulundu.

Ve Nobre başlıyor
Brezilya’da dizinden bir operasyon geçiren Mert Nobre, kampın ilk gününden bu yana salonda çalışıyordu. Yapılan açıklamada, Sambacı’nın bugün düz koşulara başlayacağı, iki hafta içerisinde de hazır olacağı ifade edildi.

**************************
Ali Gültiken dikkat çekti
Genel Menacer Ali Gültiken, Beşiktaşlı futbolculardan hazırlık maçlarında dikkatli olmalarını istedi. Daha önce özel karşılaşmalarda oyundan atılıp, ceza alan Tümer Metin ve Ali Eren olaylarını hatırlatan Gültiken, “Özel maç-resmi maç diye bir ayrım yapamayız. Hakemler raporlarını UEFA’ya gönderiyorlar. Ali ve Tümer ceza alıp, Avrupa Kupası ve ligde bizi yalnız bırakmışlardı” diyerek uyarılarda bulundu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla