Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 10:21   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rico Paşa'nın şikayeti var ve mutsuz!

Rico Paşa'nın şikayeti var!
Ertuğrul Sağlam ile görüşen Ricardinho, çam kozalaklarıyla oynadıkları sistemi eleştirdi, kendisinin yer almadığı, ikinci devredeki taktiğin olumlu olduğunu belirtti

Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Leogang bölgesine geçen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam dün Delgado ve Ricardinho ile ayrı ayrı toplantı yaptı. Sağlam, ilk olarak Delgado ve Tello ile konuştu, yeni sistemi hakkında fikir jimnastiğinde bulundu. Toplantıyı kenardan izleyen Ricardinho'nun oldukça keyifsiz ve kimseye selam vermemesi dikkatlerden kaçmadı.
Ertuğrul Sağlam daha sonra Kaptan İbrahim Üzülmez'in yanına giderek kısa bir görüşme yaptı. Ricardinho'nun kenarda oturarak toplantıyı seyrettiğini gören Ertuğrul Sağlam yardımcısı Mutlu Topçu ile bu oyuncunun yanına giderek sistem hakkında konuşmaya başladı. Oldukça gergin ve sinirli olan Brezilyalı, yerdeki çam kozalaklarını toplayarak taktiksel açıdan şikayetlerini dile getirdiği öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun hazırlık maçlarında kendisinin liderlik yaptığı sırada oynatılan sistemi ve dizilişi eleştirdiği takım arkadaşlarının boş alanlar kaçmadığını dile getirdiği vurgulandı. Ricardinho'nun, Delgado'nun oynadığı dizilişteki çift ön liberolu sistemi daha çok benimsediği öğrenildi.

(Milliyet)
CptJackSparrow Ofline   Alıntı ile Cevapla