Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 10:27   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Cleber'e talibiz!

Cleber'e talibiz!

Yabancı transferinde rotayı stopere döndüren Beşiktaş'ın, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'nın Brezilyalı oyuncusu Anderson Cleber'e talip olduğu belirtildi. Defansı sağlamlaştırmak için İspanya ve İtalya'da uzun süre çalışmalar yapan siyah - beyazlıların, 27 yaşındaki Anderson için girişimde bulunduğu ifade edildi.
Portekiz basını, iki sezon önce Corinthians'tan Benfica'ya transfer olan sambacının, geçen sezon takımında mutlu olmadığını belirtti. Teknik Direktör Koeman'ın döneminde Luisao ile iyi bir ikili oluşturan ve takımının Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasını sağlayan Anderson'un, yeni hocası Fernando Santos ile yıldızı bir türlü barışmadı.
Santos'un kendisini savunmanın sol bölgesinde oynatmasından hoşlanmayan Anderson'un, defansın göbeğinde yer almak istediği vurgulandı. Brezilyalı oyuncunun, bundan dolayı takımından ayrılmak istediği vurgulandı.
Sözleşmesi 2010'da bitiyor
2010 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Benfica'dan ayrılabileceği vurgulanan oyuncunun bonservisinin de 2.5 milyon euro düzeyinde olduğu ifade edildi. Brezilya Milli Takımı formasını sadece bir kez giyebilen Anderson Cleber, görev aldığı Guatemala maçında savunmada görev yapmasına rağmen 1 gol attı. Beşiktaş'ta transferi yöneten Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk'in, bu futbolcu hakkında bilgi topladığı ve transferi konusunda her an somut bir adım atabilecekleri kaydedildi.


Kaynak: Milliyet
CptJackSparrow Ofline