Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2007, 20:27   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
SPYKER da değişim

Spyker'da Albers'in Yerini Winkelhock Alabilir

Click the image to open in full size.17 Temmuz 2007 Salı

Winkehock'un DTM tecübesi var

Spyker F1 Takımının, uzaklaştırılan Christijan Albers'in yerine Nurburgring Pistinde yapılacak Avrupa GP'sinde Markus Winkelhock'u yarıştırıbileceği bildirildi.

Alman Bild-Zeitung Gazetesi bugünkü haberinde, Spyker F1 Takımının 27 yaşındaki yedek pilotlarından Markus Winkelhock'un, Pazar günü yapılacak Avrupa GP'sinde Albers'in yerine en güçlü aday olduğunu bildiriyor. Gazete haberinde, Guido van der Garde'nin Albers'in yerine geçmeye sıcak bakmadığını açılamasının ardından Spa-Francorchamps'da yapılan testlerde Honda'dan Christian Klien'i deneyen Spyker F1 Takım Patronu Colin Kolles'un, büyük bir olasılıkla Winkelhock'un yarışacağını düşündüğünü belirtiyor.

Markus'un babası Manfred Winkelhock 80'li yıllarda 47 Formula 1 yarışına katıldı, ancak daha sonra 1985 yılında Kanada'da yapılan bir spor otomobil yarışında geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Babasını kaybettiğinde 5 yaşında on Markus'un, Nurburgring'de tek bir yarış için piste çıkmasının da beklendiğinin belirtildiği haberde, sezonun kalan yarışlarında ise Klien'in yarışmasının düşünüldüğü de yer alıyor. Winkelhock geçtiğimiz haftasonu Mugello'da Colin Kolles'un takımı ile DTM Serisinde yarıştı.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla