Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2007, 10:51   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tello alex i silermi

Tello Alex'i siler mi?
Click the image to open in full size. Tello, Hamburg maçındaki futboluyla göz doldurdu. Yönetici Mario Berk ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi: "Yüzde 100'e ulaştığında Alex'i silecek." ..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ın, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu transfer etmesi oldukça sönük kalmıştı. Siyahbeyazlı kulübün, yıllık 900 bin euro karşılığında imza attırdığı yıldız oyuncu, ayağının tozuyla çıktığı Hamburg maçında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı.

Tello ayrıca takımının tek golünü de atarak, maçın berabere bitmesini sağladı. Tello'nun futbolu, yöneticileri de havaya soktu. Mario Berk, çok iyi bir futbolcu aldıklarını söylerken, önemli bir iddia da ortaya attı.

Tello'nun yüzde 30'la oynadığını söyleyen Berk, "Hamburg maçındaki hali ön gösterim. Yüzde 100'le oynadığında her açıdan F.Bahçeli Alex'i silecek" dedi.

Tello: Özüme döndüm
Tello ise Beşiktaş'ta kendini bulduğunu söyledi. Sporting Lizbon'un sözleşmesini zamanında yenilemediği ama Beşiktaş'la anlaştıktan sonra adeta 'dizini dövdüğü' Şilili oyuncu, "Üç yıldır Lizbon'da sol bek oynadım. Ama benim asıl yerim sol kanat. Burada doğru yerde oynatıldım. Burada özüme döndüm" diye konuştu.

Sahaya sağ ayağıyla girdiğini ve kendisini başarılı bulduğunu söyleyen Tello, "Aradığım heyecanı burada bulacak gibiyim. Ortam, arkadaşlık çok iyi. Şu anda verdiğim kararın doğru olduğunu görüyorum. Gol atmayı da seviyorum. Bu yüzden topun başına gittim. Gitmeyi de düşünüyorum. Frikikleri kullanmak isterim" ifadesini kullandı.

Sabah



Okunma Sayısı:52
Bu Haberi
Yazıcıya Göndereyim - Arkadaşıma Önereyim
__________________

Konu asparagas tarafından (18-07-2007 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme
asparagas Ofline