Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı
tequila'ya mexicada kaktüse benzeyen ağacın içidneki kurtalrandan atılıyor ve fermantasyon sürecinde kurtlar eriyor içkiye karşıyor tat vermesi için |
Red Devil (Jack Daniel's) yine teksin, ve herzaman karşıma çıkıyorsun
Ve bu dediğini Portekiz'deyken Brezilya'dan özel ithal edilmiş kurutulmuş elma kurtlarıyla birlikte ikram ediyorlardı... Ayrıca tequila'yı zor bir yöntemde, buz dolabına buzluğuna koyulmuş tequila bardağının etrafına tuz dökülüp içine limon kabuğu karışımıyla dondurulmuş bir ikramın zevkini fondipleyerek çıkartılabiliniyor... Daha kolayı ise tequila bardağının ağız kısmı tuz ile kaplandıktan sonra limon dilimi ile de içilebilinir. Bir yudum tequila alındıktan sonra bardağın kenarındaki tuz azalmış ise baş parmağı ve işaret parmağı arasına konulan tuz emilir. Eğer bu şekilde hoşlanmayanlarda olursa elinizin üzerine baş parmağınızı yukarı kaldırarak işaret parmağı arasına boşluk bıraktırarak koyabileceğiniz tuzu yalayıp veya limonu bandırarak yudumlayabilirsiniz harika tadı.. Kesinlinlikle denenebilinesi bir içki
Favorilerim arasında...
Ve italyan rakısı denilen Grappa'yı ise, tek geçiyorum... Kesinlikle tek kelimeyle bir yudum aldıktan sonra 2-3 saat boğazınızın yanmasıyla birlikte küfür edebileceğiniz mükkemmel sert, acı bir içki.. Güne iyi başlamak istiyorsanız kesinlikle 1 yudum içmenizi tavsiye ederim... Emin olun o gün tüm iç organlarınızın ismini teker teker öğrenip hangi işlevde bulunduğunu anlayacaksınız

Bildiğim kadarıyla da Türkiye'de bulunmuyor daha doğrusu ben bulamadım... Venedik veya Milano'ya bir gün yolunuz düşerse veya arkadaşınız giderse sağlam %45 ile %80 arası alkol olanı yüksek bir Grappa'dan getirtebilir,içebilirsiniz...