Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2007, 13:38   #1
CptJackSparrow
 
CptJackSparrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Jaacks'ten 1 yıllık sözleşme

Jaacks'ten 1 yıllık sözleşme

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, ABD'li pivot Jacob Jaacks ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Siyah-beyazlı takımın menajeri Burak Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce, geçen sezon İtalya'da sayı kralı olan Porto Rikolu Rick Apodaka'yı transfer ettiklerini hatırlatarak, ''Jaacks'ın transferiyle 2. yabancımızı da aldık. İki tane daha yabancı oyuncu transfer edeceğiz. Biri point guard, diğeri de 4-5 numara pozisyonlarında oynayabilecek uzun oyuncu olacak. Transferler için araştırmalarımız sürüyor'' dedi.
Geçen sezon İtalya Serie A takımlarından Snaidero Udine'de forma giyen 30 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Jaacks'ın, İtalyan takımıyla ULEB Cup'ta 11.6 sayı, 6.3 ribaunt, 1.2 asist, ligde ise 11 sayı, 6.3 ribaunt ve 1 asist ortalamasıyla oynadığı bildirildi.
-YENİ SEZON HAZIRLIKLARI AĞUSTOS'UN İKİNCİ YARISINDA BAŞLIYOR-
Beşiktaş Cola Turka'nın, Ağustos ayının ikinci yarısından itibaren yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi.

Bandırma Banvitspor'dan Onur Aydın, Darüşşafaka'dan Sinan Güler ve Beykoz'da kiralık oynayan Eren Beyaz'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda geçen sezondan Cevher Özer, Erkan Veyseloğlu ve Barış Güney de kadroda yer alıyor. Genç oyuncular Azmi Turgut ve Kerem Özkan'ın yeni sezonda A takım kadrosunda olacağı ifade edildi.
Beşiktaş'ta Erdal Bibo, Levent Bilgin, Arda Vekiloğlu ve Barış Özcan ise takımdan ayrılmıştı.


Kaynak: AA20.07.2007
CptJackSparrow Ofline