Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 07:17   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İki yıldızdan biri Kartal olacak!

Vassel: İngiliz basınına göre iş bitmek üzere... Cole: Kolot, West Ham ile sürekli dirsek temasında...
21.07.2007


Vassel: İngiliz basınına göre iş bitmek üzere. Teknik direktör Sven Goran Eriksson da yeşil ışığı yaktı: Beşiktaş’ı reddettik, ama şimdilik!
Cole: Kolot, West Ham ile sürekli dirsek temasında. Ada kulübü Santa Cruz’u alırsa 23 yaşındaki İngiliz golcünün İstanbul bileti okeyleniyor.

Hasselbaink geldi gitti!
Beşiktaş’ta son dakika... Stoper mevkii için çok sayıda yıldızla görüşen, ancak somut bir adım atamayan Siyah-Beyazlılar, santrfor konusunda hızlı davrandı. Bayern Münih’in 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği için Santa Cruz görüşmelerini askıya alan Kara Kartallar, şu an boşta olan Jimmy Floyd Hasselbaink ile dirsek temasına geçti. Hollandalı yıldızla haftalık 12 bin Pound karşılığında anlaşma sağlandı, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaşını sorun ederken, menacer Ali Gültiken de, “Özel yaşantısı çok kötü. Üstelik kumarbaz” deyince rota anında diğer adaylara çevrildi.

Kilit adam: Santa Cruz
Tüm transfer çalışmalarını yürüten Abdi Celalettin Kolot, West Ham’lı Carlton Cole için bastırıyor. 23 yaşındaki İngiliz golcü ile sürekli görüşen Kolot, “Genç bir futbolcu. Alırız, patlama yaparsa hem faydalanırız hem de iyi bir fiyata satarız” diyor. Cole’ün transferi için Ada kulübünün Santa Cruz’u alması bekleniyor. Daha önce talip olunan Hasan Kabze konusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kalli’nin performansını beğenmediği genç oyuncunun gönderilmesi gündemde. Ancak Kolot bu işi başlamadan bitirdi: “Galatasaray’da oynayamıyor, biz neden alalım...”

Sven’in aklı Crouch’ta
İngiliz basınında da Beşiktaş’ı yakından ilgilendiren haberler yapılmaya devam ediyor. İnternet siteleri, Kara Kartallar’ın Darius Vassel için ikinci kez Manchester City’ye teklifte bulunduğunu yazdı. Ayrıca Reggina’dan Bianchi’nin alınması ve teknik direktör Sven Goran Eriksson’un da Liverpool’lu Peter Crouch’u ısrarla istemesi, Darius Vassel’in kesinlikle gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı. İsveçli çalıştırıcının bu konudaki yorumu da bir hayli ilginçti: “Kim gidecek ya da kim kalacak, şu an belli değil. Evet; Vassel için Beşiktaş’tan gelen teklifi reddettik, ama şimdilik...”

‘Kazım 1. Lig topçusu değil’
Transfer konusundaki sessizliğini bozan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, yaşanan gecikmenin faturasını ise Tigana’ya kesti: “Bugünlere gelmemizin tek nedeni Tigana’dır. Onu dinledik, geç kaldık. Avrupa’da transfer ocak ayında bitiriliyor. O dönem Coloccini’yi 500 bin Euro’ya kiralıyorduk, bonservisini de 3 milyon Euro’ya alıyorduk. Şimdi Deportivo onun için 8 milyon Euro istiyor. Colin Kazım’a gelince... Evet, Milli Takım’a seçilince takip ettik. Ancak babasına iş arayan futbolcu olur mu? O, 1. Lig topçusu değil, 2 ay içinde İngiltere’ye döner.”

Orhan YILDIRIM
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline