Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 13:24   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı
21.07.2007 13:02

Kulübümüz'ün 2007 yılı ikinci Olağan Divan Kurulu toplantısı Ceylan İntercontinental Otel'de yapıldı.

Click the image to open in full size.

Toplantıya Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkan, Mali İşler Sorumlusu ve Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ertunç Soğancıoğlu, Asbaşkan, Hukuk İşleri ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Levent Erdoğan, Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen, Alt Yapı'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Halim Aydın, Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Nedim Sarsmaz, Satranç, Briç, Masa Tenisi Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Emir Tamer, Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz ve Divan Kurulu Üyelerimiz katıldı.
Toplantıda söz alan Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Futbol Takımımız için defans ve forvete birer yabancı oyuncu arayışında olduklarını, 24 Temmuz'a dek en azından bir transferi bitireceklerini söyledi. Sayın Kenan Öner, Paris Saint Germain takımından Cisse'yi, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu, Fenerbahçe'den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, Ankaraspor'dan Hakan Arıkan ve Altay'dan Atilla'yı transfer ettiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:
''Hesap ettik, basında bu sezon 92 futbolcunun ismi Beşiktaş ile geçmiş. Çoğu asılsız. Hocamızın isteğiyle şu anda defansa ve forvete birer yabancı futbolcu arıyoruz. Görüşmeler var. Fakat bitmiş bir şey yok. 24 Temmuz'a kadar UEFA'ya futbolcu listesini vermek lazım. En azından birini bitirmek istiyoruz bu tarihe kadar. Bize faydalı olacak oyuncu almak istiyoruz. Acele etmiyoruz ama 3-4 gün içinde 1 tane alacağız.''
Sayın Öner, ''Bu yıl inşallah Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Büyük ihtimalle Moldova takımıyla oynayacağız. Sayın Sağlam ve yardımcıları izledi. İnşallah bu turu ve ondan sonraki turu geçeceğiz ve gruplara kalacağız'' dedi.
Geçen sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Tigana ile sözleşmeyi feshettiklerini hatırlatan Genel Sekreterimiz, ''Yerine de düzgün, çalışkan bir isim olan Sayın Ertuğrul Sağlam ile anlaştık. Çok iyi çalışıyorlar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik'' şeklinde konuştu.
Sayın Öner, 5 Ağustos'ta Almanya'da Fenerbahçe ile Süper Kupa'da karşı karşıya geleceğimizi hatırlatarak, ''Geçen sene Galatasaray'ı yenip kazandık. Bu sezon da Fenerbahçe karşısında sezonun ilk kupasını kazanmak istiyoruz'' dedi.
Sayın Kenan Öner, Beşiktaş Müzesi'nin özel müze statüsüne alınması için başvuruda bulunduklarını ve Kültür Bakanlığı'nın Kulübümüz'ün müzesini özel müze statüsüne aldığını da ifade etti.
Sayın Öner, transferler için 2 milyon Avro'ya yakın para ödediklerini, buna rağmen borçların artmadığını ve 4-5 milyon dolarlık azalma olduğunu sözlerine ekledi.
Divan Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sedat Piroğlu ise Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla