Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 19:46   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 halil altıntop dan gol

Halil AltınGOL: 1-0

Almanya'da futbol heyecanı, Almanya Lig Kupası ile başladı. Almanya Lig Kupası'nda ilk maçta Schalke, bu sezon Bundesliga'ya yeni yükselen Karlsruher ile karşı karşıya geldi.

Lincoln'u Galatasaray'a , Hamit Altıntop'u Bayern Münih'e kaptıran Schalke sezon önces ilk resmi maçında Karlshure'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Schalke'ye galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 35. dakikasında Milli futbolcumuz Halil Altıntop'tan geldi.
Almanya Lig Kupası'nda günün ikinci maçında ise; Kadrosuna Hamit Altıntop, Frank Ribery, Miroslav Klose ve Luca Toni'yi katan Bayern Münih, Werder Bremen'le bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.
Bu iki maçın galipleri yarı finale yükselecekler. Lig şampiyonu Stuttgart ve Kupa şampiyonu Nürnberg statü gereği yarı finale doğrudan yükseldikleri için ilk turda maç oynamayacaklar. İlk maçın galibi Nürnberg ikinci maçın galibi ise Stuttgart'ın rakibi olacak. Yarı final maçları Salı ve Çarşamba günleri saat 21:30'da başlayacak. Almanya kupasının finali ise 28 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla