Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 20:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 ergin ataman dan açıklama

Avrupa'da Kupa için 4 Milyon Euro Yeterli
Click the image to open in full size.Resmi büyütmek için tıklayın Beşiktaş Cola Turka'nın Antrenörü Ergin Ataman, Basketbolda Başarılı Olmak İçin Camianın Desteğine İhtiyaçları Olduğunu Söyledi.

Beşiktaş Cola Turka’nın antrenörü Ergin Ataman, basketbolda başarılı olmak için camianın desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ Cola Turka’nın yeni antrenörü Ergin Ataman, "Avrupa’da ve ligde kupa kazanmak için çok büyük bütçelere gerek yok. 3-4 milyon Euro ile bu işi başarabiliriz" dedi. Önceki gece ClubSporium’un açılışına katılan Ataman, siyah beyazlı takımdaki hedeflerini Hürriyet’e anlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, "F.Bahçe, basketbolu kurumsallaştırmayı başardı. Bizim de bunu yapmamız lazım. Camia içerisinde destek görmeliyiz" dedi.

"Avrupa’da ve ligde başarılı olmak için çok büyük bütçe ayırmaya gerek yok. 3-4 milyon Euro’ya Avrupa’da şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulabilir. Bu paranın yarısını sponsorumuz olan Cola Turka’dan alıyoruz. Geri kalan parayı da kendi içimizden çıkarmalıyız." 21.07.2007 00:49 [919018]
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla