Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 20:20   #19
mute
Banned

mute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi yerinde değil en az 1 yıldız getirmek zorundalar hem carlos gibi birini getircez die hemde taraftarıın küskünlüğü almak için yopksa bu sezon boş tribünelre oynarsa bu kadar saçma bir yöentim olamaz açıklamaları ile batan durmadan rakipler hakkında konuşan yıldız transferi olmazsak laf mı ederdik ? dur geçmişden örnekler verelim bu takım stavrum (antremanda 3 kere topa basıp düştü düşün ne kadar kabiliyetsiz oldugunu) maldarasanu sellamı klesthov ohen ali eren rahim sırf noumayı attıyoru die tolga sırf bize gol attı die niyazi sırf fenere 2 gol attı die zafer kalede asper gerekirken kötü formda olan kötü olan mhyre yi desteklemedik mi ? veyselleri cağdaş gibi kazmaları desteklemedik mi bize dürüst olsunlar paramız yok kardeşim biz işimize yarayacak afrikadan 1-2-3 ligden oyuncu alcaz gelecek vaad etcekler başka caremiz yok desinler eğer o zaman 5 forma alıp destek vermezsem hataklıyım ama böyle açıklama yapmaya devam ederse ne kombine ne forma nede başka bişey ilgi görmez yönetim çok büyük hata yapıyor beşiktaş taraftarını küstürmek demek şampiyonluğun en az %20 sinin kaybolması demek
gökay tamam yöneticiler, özellikle de bazıları antipatik gelmiş olabilir, bize de geldi bazıları ama artık medya zırt dese etmediğimiz hakaret kalmıyor, yöneticiler gündemde kalmak için bu tür açıklamalar yapabiliyor, bunları kabul edelim, bunu herkes yapıyor, ama yok söz vermiştinizleri bırakalaım artık, şunu da kabul edin, baştan deselerdi bu yıl yıldız oyuncu almayacağız falan desteklerdik forma alırdık diyosun, yapma yaw, yıldız alıcaz dediği için mi forma satılmıyor, kombineler elde kaldı, bazı şeylerde pazarlık olmaz, yönetimin üstüne bu kadar gidilmemesini savunan arkadaşlar olarak haklıyız kabul edin bunu, herşey taraftarın istediği gibi olmak zorunda değil, yoksa biz de istemezmiyiz yıldız oyuncuyu, piskopat mıyız bizClick the image to open in full size., ama artık yöneticilere bu kadar hakarete son verelim, medya yavaş yavaş bunu farkediyor, başımıza çorap örebilirler ilerki zamanlarda, daha önce de dediğim gibi ya yönetim gidecek, ya da biz susucaz, ikisi birden aynı anda yürüyemez kabul edin, yönetim kalacağına göre bizim susmamız lig başlarken tek seçenek...

Click the image to open in full size.
mute Ofline   Alıntı ile Cevapla