Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2007, 22:49   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 heidfeld üzgün

Alman sürücü Nick Heidfeld, sıralama turlarında yaklaşık 0.1 saniye gibi bir farkla ilk sırada yer alamamasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti. BMW Sauber pilotu Heidfeld, sıralama turlarında ikinci olan McLaren pilotu Fernando Alonso’dan saniyenin onda biri daha yavaş bir zamanla dördüncü cebin sahibi oldu.

Bugünkü sıralamaların oldukça heyecanlı geçtiğini belirten Heidfeld, Lewis Hamilton’ın yaptığı kazaya değinerek, “Lewis ambülansa bindirilirken iyi olduğunu belirten işareti görünce rahatladım. Umarım sağlık durumu iyidir” diye konuştu.

Hamilton’ın mücadele dışı kalmasından sonra hedefinin dördüncülük olduğunu söyleyen Alman sürücü, “Fakat ikinci ile aradaki farkın sadece 0.1 saniye olması bir parça üzücüydü” dedi.

Bu sabah ikinci kez baba olan Heidfeld, “Yine de Robert’le mücadele zevkliydi. Seansa ara verilmesi yerine durdurulmuş olsaydı şikayet etmezdim. Bunun birinci nedeni o sırada üçündüydüm, ikincisi ise evime yarım saat erken uçma imkanım olurdu” dedi.

Heidfeld sıralama turları sonrasında basın mensuplarına konuşmasının ardından eşini ve yeni doğan oğlunu görmek için İsviçre’ye uçacak.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla