Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2007, 00:02   #1
astute
A S T U T E
 
astute - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 60 dakikada kız tavlama :)

0 - 5 Dakika: Nickinin anlamını asla sormayın. Nedense buna çok gıcık olurlar.
5 - 10 Dakika: Sabırlı ve ilgili olun. Muhabbeti dengeli sürdürün. Üste çıkmasına izin vermeyin. Esprili olun ama dozuna dikkat edin. İnternet yazışma dilini iyi öğrenin, uygun yerlere uygun simgeler koyun.
10 - 15 Dakika: Hayatınızda nadir yaşadığınız bir olayı veya durumu dönüp dolaşıp anlatmayın. Bir kere yurtdışına gittiyseniz sirekli orayı anlatmayın ya da eski bir partiyi, bir mekanı... Bu tip şeyleri her zaman karşılaştığınız durumlar gibi yansıtın. Çünkü şimdi nasıl yaşadığınız onu daha çok ilgilendirir.
15 - 20 Dakika: Toplumsal olaylar, TV programları, hemcinslerinizi muhabbet konusu yapmayın. Sıkıntılarınızdan bahsetmeyin. Kadınlar boğuşan değil, sorunları çözen erkek arar.
20 - 25 Dakika: Cem Yılmaz ve internet esprilerini bırakın sanal ortamı, hiç bir yerde yapmayın. Küfürlü fıkra anlatan öküzlerden olmayın..
25 - 30 Dakika: İlk 30 dakika içinde ismini, işini ve evini, ailesiyle mi yalnız mı yaşadığını(hele hele o siteye neden üye olduğunu) sakın sormayın. Anında ürkütürsünüz. Zaten muhabbet tutarsa sırasıyla anlatır...
30 - 35 Dakika: Resmi yoksa o teklif edene kadar istemeyin. Ama sizinki elinizin altında olsun ve yapacağınız kısa bir nazın ardından gösterin.
35 - 40 Dakika: Eski sevgililerinizden, ilişkilerizden söz edip sizi çözmesine izin vermeyin. Futbolcu demeci gibi gözünüzün dışarda olmadığını söyleyin. Ben sıradaki maça bakıyorum tadında konuşun. Bu tip cümlelerin altında hedef sensin, seni istiyorum yatar ve kadınlar onu en fazla isteyen erkekle mutlaka beraber olurlar.
40 - 45 Dakika: Netteki kızlarla kavga etmeyin, bir şey elde edemezsiniz ama ilerleyen safhalarda tatlı kavgaların faydası bile vardır.
45 - 50 Dakika: Spor yaptığınızı belirtin. Sağlıklı olduğunuzun karşılığıdır. Futbol bile konuşabilirsiniz ama bir iki kelime çünkü kız aynı anda başkasıyla konuşuyor olabilir. En eğlenceli, kibar ve istekli olan kazanacak. Risk alın ama, uzun futbol, askerlik sohbeti risk değil aptallıktır...

55 - 60 Dakika: Sohbet sırasında onu çok övmeyin, şımartmayın. Ama şahane laflar edip potansiyel fırlam bir şair olduğunuzuda hissettirin.
SONUÇ: Sizinle önce tekrar yazışmayı isteyecek. Sonra buluşmayı... Bu sistem uygulanırsa şaşmaz.


Takma isimlere aldanmayın!!!

Kraliçe, Ahu, Dilber, Kleopatra:
Bu gibi nickler herkesten ilgi talep eden kızlara aittir. Fakat karşınıza çok sıradan kişilerde çıkabilir. Zor gibi görünmeye çalışırlar değildirler....

Hande18, Merve21, Burcu17:
%90 ı erkektir yanından bile geçmeyin...

Elçin, Manolya, Okşan:
Temkinli yaklaşın travesti çıkma ihtimali yüksektir...

Realite, Fenomen:
Gerçek isimleri büyük olasılıkla ayşe, fatma gibi sık rastlanan isimlerdir.
verildiyse affola bu arada alıntıdır bazı kelimeleri değiştirmedim ona göre kusuruma bakmayın
__________________
Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz
astute Ofline   Alıntı ile Cevapla