Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2007, 00:36   #24
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mustafa bak orda bazı futbolcu isimleri yazdım onlar bile desteklediyse geleck olanlarıda destekleriz ama yönetim yanlış yaptı taraftarı küstürdü işte sonuç ortada kombine forma falan fazla konuşmaya gerek yok ŞAMPİYONLUKTA EN AZ %20 TARAFTAR KATKISI VARDIR VE YÖNETİM TARFTARI KÜSTÜRMÜŞTÜR SAÇMA AÇIKLAMALARLA EĞER TARAFTARIN GÖNLÜNÜ KAZANMAZSA BU SENE HEM TARAFTARLA HEM RAKİPELRLE UĞRAŞIR VE ŞAMPİYONLUK GİDER bu bir gerçek bu yönetim saçmalamalarına son versin cıkıp adam gibi açıklama yapsın hala başkan golcünün kralını alcaz diyor cole vassell le ilgileniyor bunlar kötümü tabiki hayır ama golcününü kralı deme bari neyse eğe bu yönetimde düzelme olmazsa bu sene taraftarın tepkisi büyük olacak bu belli şampiyonluga giderken bile tribünler boş olur ve bu sebpten ufak puanlar kaybetip şampiyonlugu kaybedebiliriz motivasyon düşebilir bunların hepsi yönetimin suçu işte
ya bak kardeşim senin o dediğin isimleri zamanında destekledik ve her zaman da o kutsal formayı taşıyan oyuncuları destekleyeceğiz ama o senelerle şöyle bir fark var, ezikler o senelerde carlos kadar sükse yapacak adam almamışlardı bakın hojdoonk ortega anelka bile onun yaptığı etkiyi yaratmadı türk seyircisinde bizim seyirci özellikle gs ve bjkli olanlar öyle abartı ki bu carlos olayını yönetimler de zor durumda kaldı gs zara zora borca batağa dalarak lincoln u linderoth u aldı bizimkiler de henüz büyük bi maddi külfet ödemeseler de bazı laflar ederek biraz batağa girdiler, ama takıma faydalı gerekli transferler yaparak gaza gelip saçmalamadılar. Bu sene geçmiş senelere göre olan bu yabancı yıldız deliliği yönetimi yanlışlara sürükledi yani kısacası gelinen durumda TARAFTARLAR DA EN AZ YÖNETİCİLER KADAR SUÇLUDUR. Bak ben senin gibi düşünenlerden bahsetmiyoruz biz tabii ki yıldız gelmese de bu takıma sonuna kadar destek veririz. Ama azınsanmayacak bi kitle ki bu kitle genelde maddi gücü iyi olan kitle oluyor yıldız gelmezse ne kombine alıyor ne de forma bunları teşvik etme amaçlı yapılmış bazı açıklamalar var o yüzden o eski taraftarlar dışında bazı isimlere bakarak futbol izleyen bir kitle oluştuğunu inkar edemezsin. Yönetim suçlu ama mute nin de dediği gibi yönetim şu an bu takımın başında en azından 1 yıl daha kalacak böyle tepkiler göstermenin bir anlamı yok. Bir eleştirirsin iki eleştirirsin ama her başlığa da aynı şeyleri yazarak hiç bir yere varılamaz. Sadece bekleyip görecez bizim önümüze hangi takımı koyarlarsa koysunlar desteğimizi verecez budur söylenen sözlere bu kadar takılmayın. Kimseye rezil olmayacağız merak etmeyin elimizdeki kadroda da ne kadar kaliteli oyuncular olduğunu rakiplerimiz bu sene görecek yıldız alamadık die kimse laf söyleyemez kadromuz 2 transferle hepsinden iyi duruma gelecek bu transferler de olacak en kısa zamanda zaten...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla