Konu: Stoper krizi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2007, 09:12   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Stoper krizi

Kartal, Mandelli ile anlaştı. Kulübü Chievo "Diğer stoperi Fiorentina'ya verdik" dedi. Şimdi gözler boşa çıkabilecek Kroldrup'ta

***

Stoper krizi

Kartal, Mandelli ile anlaştı. Kulübü Chievo "Diğer stoperi Fiorentina'ya verdik" dedi. Şimdi gözler boşa çıkabilecek Kroldrup'ta.

Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürerken, dün ilginç bir gelişme yaşandı. İki gün önce Chievo'da forma giyen Davide Mandelli ile görüşen ve hem yıldız futbolcu hem de kulübüyle her konuda anlaşmaya varan siyah-beyazlıların karşısına yeni bir engel daha çıktı. 30 yaşındaki Mandelli için 1.5 milyon euro bonservis bedeli öneren Beşiktaş'a, Chievo Click the image to open in full size.kulübü önce 'Evet', sonra 'Hayır' dedi.

YENİ TEKLİF 2 MİLYON EURO
İkinci lige düşen İtalyan ekibinin yetkilileri, "Bir stoperimizi Fiorentina'ya sattık. Eğer Mandelli'yi de bırakırsak, iskeletimiz bozulur" diyerek çark etti. Beşiktaş yönetimi, futbolcusunu vermekte nazlanan Chievo'ya yeni bir teklif götürdü ve bonservis bedelini 2 milyon euro'ya çıkardığını bildirdi. İtalyan temsilcisi ise siyah-beyazlıların yeni önerisi karşısında düşünmek için süre istediğini açıkladı.

YARIN AÇIKLANABİLİR
Yönetici Kolot şu yorumu yaptı: "Mandelli ile para konusunda da anlaştık. Tek sorun, Chievo'nun ikinci stoperini de kaybetmek istememesi. Bu arada Fiorentina da Chievo'dan yeni bir stoper aldığı için, listemizde olan Kroldrup'u serbest bırakabilir. Yaşanan gelişmelere göre son kararımızı hafta başı vereceğiz."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline