Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2007, 12:55   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Sağlam'ın ilk 11'i

Beşiktaş Teknik Direktörü, "Bizim için önemli olan takım olabilmekti. Biz bunu başardık. Felsefe ve anlayış açısından bir değişim içindeyiz. Süper Lig için hazırız. Ama Şampiyonlar Ligi için daha çok çalışmalıyız" dedi.


SAĞLAM'IN 11'İ

Rüştü

Serdar Kurtuluş Koray İ.Toraman İ.Üzülmez

Ali Tandoğan Delgado Cisse Tello

Bobo Yeni transfer

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcıları Mutlu, Birol, İbrahim, Öztürk ile birlikte Avusturya kampını değerlendirirken, "Türkiye'ye kuvvetli, koşan, savaşan ve mücadele eden bir ruhla döndük" dedi.

Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş takımında bireysel yetenekleri ne olursa olsun kişiye yönelik bir sistemim olamaz. Ben yıldız olarak isimlere değil saha içinde gösterdiği performansa bakarım. Takım olgusu yerleşti.

Alışkanlıklar var

Burak ve Gökhan Zan'ın sakatlığı ise bizi üzdü. Bunlar her kamp döneminde olabilecek sıkıntılardır. Genel olarak profesyonelliğin üst düzeye çıktığı bir dönem yaşadık. Gayet memnunum. Bundan sonraki dönemde sistem ile ilgili çok yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Orta sahada bazı oyuncularımızın geçmiş yıllardan kalan sistem alışkanlıklarını değiştirmek için çalıştık. Bu alışkanlıkları ne kadar aşağıya çekersek başarı yolunda o kadar sağlam adımlar atarız.

Bizim için önemli olan takım olabilmekti. Biz bunu başardık. Felsefe ve anlayış açısından bir değişim içindeyiz. Sizler de biliyorsunuz ki bu değişimler kolay olmuyor. Takım içerisinde süper hava var. Sevgi ve saygı ön planda. Futbolcuların hepsi sorumluluk aldılar. Sorumluluk bilinci çok önemli. İlk izlenimler çok olumlu. Ekip olabilirsek kimse karşımızda duramaz. Her dönemde, her ortamda Beşiktaş'ın menfaatleri hepimizin menfaatlerinin önünde olacaktır. Kimse kendi menfaatlerini Beşiktaş'ın üstüne çıkaramaz.

Kapasiteden memnunum

Hiçbir zaman kamuoyu önünde futbolcularımın ismini başarılı olsun veya başarısız olsun söylemem. Bir takım gol yiyorsa hep beraber yer, gol atarsa hep beraber atar. Takım olabilme yönünde önemli aşama kaydettik. 16 yaşındaki Batuhan ile 34 yaşındaki Rüştü aynı çalışmanın içinde yoğruluyorlar. Hepsinden yararlanacağız. Şu anki kadronun kapasitesinden çok memnunum. Süper Lig için hazırız. Zaten farkımız fark edilecek. Ama Avrupa Kupası için ise daha çok çalışmamız lazım."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla