hiç aklınıza geldimi????düşündünüzmü | | Bir gün tükeneceğini bildiğiniz bir sevginin peşinden sürüklenip gidecekseniz mutlaka hayat’tan vede ölümden başka hiçbir şeyi düşünmeyin… *Artık sebebi olmayan sebebsiz bir hayatta hayalsiz bir yaşam size acaba nekadar acı verebilir bunu hiç düşündünüzmü? *Hiç bir zaman düşünüp kendi kendinize ben ne kadar deliyim dedinizmi veya nekadar zekiyim ben bunu hakkediyorum dedinizmi, *Zaman içinde ruhunuz sıkıldığında öf mü çektiniz yoksa şükürmü ettiniz? *Zevk için yaptığınız tutkuların sevgide zararını ne kadar gördünüz? *Paranın satın alamadığı,görmediğimiz ,duymadığımız ama yüreğimizde hissetiğimiz sevgi sizce ne olabilir? *Gerçekten istediğiniz birşeyi,elde edebilniz yada savaş verdiniz mi? Ne kadar sevdiniz? Neyi istediniz???? Ne kadar emin oldunuz sevmek için? Hangi kötülüklere göğüs gerdiniz? Hiç uğruna kaybettiğiniz birisi oldumu?
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz |