Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2007, 15:00   #225
japsec
 
japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
jam_jamilayKARTAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sonunda aradığı forvet oyuncusunu buldu. Siyah beyazlılar, West Ham'ın yıldız futbolcusu Carlton Cole ile her konuda anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki futbolcu salı günü geliyor.

Avrupa'da birçok oyuncu ile görüşen Beşiktaş, West Ham'ın üst üste forvet transferlerinin ardından takımdan ayrılmayı düşünen Carlotn Cole ve takmımını ikna ederek İngiliz futbolcunun transferini bitirdi. Yarın Beşiktaş'la sözleşme imzalaması beklenen Cole, salı günü Türkiye'ye gelecek. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Cole'e övgüler yağdırarak çok iyi bir transfer yaptıklarını söyledi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise önce kuşkuyla baktığı bu transfere Emre Belözoğlu'yla konuştuktan sonra onay verdiği ifade edildi.

Ailesi Nijeryalı olan Carlton Cole, futbola Chelsea'de başladı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, tecrübe kazanması için çeşitli ekiplere kiraya verildi. Son olarak geçen yıl West Ham, 4 milyon pound karşılığında İngiltere U-21 milli takımının önemli ismini kadrosuna kattı. Geçen yıl sadece 5 maçta onbirde yer alan Cole, 2 gole imza attı.

Ligtv.com.tr

1 gün kaldı halen imza yok... Yönetim başkalarının peşinde mi acaba?
japsec Ofline