Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2006, 13:11   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni 10 Numara

Yeni 'Sergen' aranıyor!

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın’ın yerini dolduracak futbolcuyu henüz bulamadı. Teknik direktör Jean Tigana’nın raporu doğrultusunda Sergen ile yollarını ayıran siyah beyazlılar, orta sahadaki yükün omuzlayacak isim için henüz sonuç alamadı. Fransız çalıştırıcının verdiği listedeki oyuncular için girişimlerini sürdüren siyah beyazlılar, astronomik rakamlar yüzünden zorlanıyor.
Yerli olarak Malatyasporlu Bilal Kısa ve Denizlisporlu Yusuf Şimşek’in isimleri gündeme geldi. Ancak bu iki oyuncunun da kulüpleriyle sözleşmeleri devam ettiği için gözler yurt dışına çevrildi. Tigana’nın, ismi gizli tutulan bir Fransız oyuncu için yönetimden istekte bulunduğu öğrenildi. Arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların, önümüzdeki hafta içinde tercihlerini netleştireceği bildirildi. Tigana’nın yöneticilere, "Yabancı transferi için fazla acele etmeyin. Şu an bütün futbolcuların fiyatı yüksek." dediği belirtildi. Bu arada geçen sezon ara transferde Hamburg’a kiralanan Ailton’un, Yunanistan’ın AEK takımına gideceği belirtildi.

Not:Fransız Govou,Fransada Oynayan Feindouno ,Fransız Kapo'dan 2'si gelebilir.Forvete İse Luyindoula , Kluivert , J.Roberts'dan birisi gelebilir.
__________________
Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
Torer Ofline