Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2006, 16:46   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Cordoba kalıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, başkan Yıldırım Demirören'e, Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba'nın takımda kalması için, yanına tecrübeli bir yerli kaleci alınması gerektiğini söyledi.
Click the image to open in full size.
Cordoba, son günlerdeki başarılı çıkışıyla Tigana'nın da aklını karıştırdı. Demirören ile görüşen Fransız hoca, daha önce yaşı nedeniyle gönderilmesini düşündüğü Kolombiyalı file bekçisine 'şartlı onay' verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Cordoba kesinlikle iyi bir kaleci. Ama yaşı gereği sık sık sakatlanıyor. Bunun tekrarlamayacağını kim garanti edebilir? Seneye hem Avrupa, hem de ligde iddialı bir takım olacağız. Cordoba kalacaksa, kesinlikle yanına ligde devamlı oynayan bir kaleci almalıyız."

Özden listedeki ilk aday
Tigana'nın bu sözlerine başkan Demirören'in de katıldığı ve siyah-beyazlı yönetimin bir süreden beri Konyaspor'un milli kalecisi Özden'i transfer listesine aldığı bildirdi. Böylece Demirören'in, sezon sonunda Özden ile anlaşmak için nabız yokladığı ortaya çıktı. Tigana da onay verirse Özden ile görüşülerek, masaya oturulacak.
xarizma Ofline