Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2007, 20:00   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a psikolog desteği

Avusturya'daki kamp çalışmalarını tamamlayıp önceki gün İstanbul'a dönen Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlıkları süren Nobre, Murat, Mehmet Sedef ve Burak, takımdan ayrı fizpoterapist eşliğinde çalışırlarken, izinli olan Gökhan Zan antrenmana katılmadı.
Bu arada kondisyon çalışması sırasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yavaş koşan Mehmet Yozgatlı ve Can Erdem'e takılarak, ''Dikkat edin, ileride radar var'' diyerek espri yaptı.

Antrenman sonunda futbolcular, Serdar Kurtuluş'un 20. yaşgününü kutladı. Sahaya getirilen pastayı kesen Serdar, ilk dilimi teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a yedirdi. Futbolcular da Serdar'ı alkışlayarak yeni yaşını kutladı.

Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yarın Andorra'ya giderek Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki olası rakipleri Rangers-Sheriff arasındaki maçı izleyeceği bildirildi.
-BEŞİKTAŞ'A PSİKOLOJİK DANIŞMAN-
Beşiktaş'ta, Prof. Dr. Ramazan Abacı, psikolojik danışman olarak göreve başladı.
Bu akşamki antrenmanı da izleyen Abacı'nın, daha önce İngiltere'nin Nottingham Forest kulübünün yanısıra Kayserispor ve Samsunspor'da da çalıştığı öğrenildi.


23.07.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla