Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2007, 23:45   #1
footballer
 
footballer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sağlamın istediği oyuncuu

HEDEFTE KİM VAR?.. Click the image to open in full size.Haberi yazdırın23f_write_month(7) Temmuz 2007 22:05Click the image to open in full size.
Daha önce Navarro ve Cristanval gibi isimlerle görüşen ancak bu oyuncuları renklerine bağlayamayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, transfer edilmesini istediği ismi yönetime bildirdi..

Sağlam'ın geçtiğimiz sezon İspanya Ligi La Liga'da gösterdiği çıkışla dikkat çeken Racing Santander'de 34 maçta da başarılya forma giyen Ruben Gonzalez'i istediği öğrenildi..

Beşiktaş'ta bugün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Sağlam'ın ısrarla istediği Ruben'in transferi için çalışmalara başlanması yönünde karar alındığı ve bu oyuncuyu Siyah Beyazlı takıma kazandırmak adına yarın Ali Gültiken ya da Celal Kolot, Mario Berk ikilisinin İspanya'ya gideceği belirtildi..

Real Madrid B takımında yetişen ve Almanya'da Mönchengladbach ve İspanya'da Albacete formalarını kiralık olarak giyen Ruben, geçtiğimiz sezon Racing Santander'e transfer olmuştu..

25 yaşındaki oyuncu, 1,87 boyunda ve 75 kilo ağırlığında.. Bu sezon Racing Santander'in La Liga'da oynadığı 38 maçın 34'ünde forma giydi ve savunmadaki başarı futboluyla beğeni topladı..
__________________
Click the image to open in full size.
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
footballer Ofline