Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 07:56   #42
jr.mab1903

jr.mab1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

buda geçmişten bir haber googleden ararken buldum

İsmi United'la anılan Racing Santander'in başarılı savunma oyuncusu Rubén González, bu söylentilerin hoşuna gittiğini ve Old Trafford'a transfer olmayı ciddi bir şekilde düşündüğünü belirtti.

Racing Santander'in başarılı savunma oyuncusu bu sezon etkileyici bir performans sergilerken takımını da ligde ilk 10 arasına taşıdı.
İspanya'dan gelen haberlere göre Manchester United oyuncu arama uzmanlarından Martin Ferguson, Arjantinli savunma oyuncusu Ezequiel Garay ve Ruben'i izlemeye aldı.

Manchester yolunu tutmaya dünden razı bir portre çizen oyuncu transfer iddialarını memnuniyetle karşılamakta beis görmedi: “Manchester United'a transfer olmak mükemmel olurdu. Bu aynı zamanda benim iyi oynadığımı da gösterir. Eğer bir teklif gelirse bunu oturur konuşuruz.”

Real Madrid alt yapısından yetişen Rubén, 2004-05 sezonunda Albacete'ye kiralık yollandı. Burada iyi bir sezon geçirdikten sonra geçen sezon geri döndüğü Madrid'de yedekler arasında yer aldı.

Sezon sonunda kulüple bağlarını koparan İspanyol oyuncu Racing'in yolunu tuttu.

Geçen sezon da teklifler aldığını belirten Ruben: “Woodgate ve Helguera'nın sakatlık problemleri vardı. Bu yüzden kulüp beni vermek istemedi. Bu sezon iyi oynuyorum ve Racing'de mutluyum.” diye sözlerini tamamladı.

PADİŞAHMERDAN
jr.mab1903 Ofline