Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 09:36   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Raikkonen destek istiyor

Fransa ve İngiltere’nin ardından Almanya’da zafere çok yaklaşan Kimi Raikkonen, Ferrari yönetimine çağrıda bulunarak yaşadığı sorunlara çare bulunmasını istedi. Nurburgring’deki Avrupa Grand Prix’sinde hidrolik arıza nedeniyle art arda üçüncü zaferini kazanma ümitleri solan Fin pilot, bu sezon McLaren’daki rakipleri her yarışta finişi görmelerine karşın, ikinci kez araçtaki problem yüzünden damalı bayrağı göremedi.
Şampiyonluk ümitlerini canlı tutmak istediğini ancak bunun için aracında problem yaşamaması gerektiğini ifade eden Raikkonen, Ferrari patrolarına seslenerek, aracının güvenirlik sorunlarını çözmelerini çağrısında bulundu.

Yarışa pole pozisyonundan başlayan ancak 35. turda yarışa veda eden Raikkonen, “Çok üzgünüm. Felipe ve Fernando’nun hemen arkasındaydım. Ayrıca aracım da çok hızlıydı. Kazanabileceğime inanıyordum” diye konuştu.

Bununla birlikte hidrolik sistemin gitgide hata vermeye başlaması üzerine zaman kaybettiğini belirten Raikkonen, sonunda yarışa veda etmek zorunda kaldığını kaydetti.

Pazar günkü sonucun şampiyonluk mücadelesinden vazgeçeceği manasına gelmediğini vurgulayan Fin pilot, son bir yarış kalsa bile mücadeleye devam edeceğini söyledi.

Raikkonen, “Liderle aramızdaki puan farkı değişmedi. Geriye kalan son yedi yarışta herşey olabilir” dedi.

Fin pilot ayrıca, “Çok rekabetçi bir aracımız var. Fakat öncelikle güvenirlik sorununu aşmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla