Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 10:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Fenerbahçe'den Musa Kuş'a kınama

Fenerbahçe'den Musa Kuş'a kınama
Fenerbahçe, sıcak transfer gündemi içinde Denizlispor'un Sivasspor'dan transfer ettiği Musa Kuş'un açıklamaları ile hop oturup hop kalkıyor. Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türk futboluna zarar verdiğini öne süren genç futbolcuyu kınamak için bir duyuru yayınlandı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, kimi haber ajanslarının geçtiği bilgiye göre, Denizlispor'un, Sivasspor'dan transfer ettiği Musa Kuş'un, Aziz Yıldırım hakkında kimi açıklamalar yaptığının öğrenildiği belirtilerek, ''Bu açıklamaları nedeniyle Musa Kuş'u kınıyor ve ilgili mercileri, bu açıklamalar konusunda gerekenlerin yapılması amacıyla göreve davet ediyoruz'' denildi.
Açıklamada, ''Musa Kuş, bir sporcuya yakışmayacak üslup ve sözlerle, başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin transfer politikasını, hiç haddi olmayan bir biçimde eleştirirken, hakaret boyutuna varan ifadeler kullanıyor. Kulübümüz ve başkanımız, Musa Kuş'un açıklamalarına ilişkin her türlü yasal yola başvuracaktır'' ifadesi yer aldı.

NE DEMİŞTİ?

DENİZLİSPOR'un Sivasspor'dan transfer ettiği Musa Kuş, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türk futboluna zarar verdiğini öne sürdü.
Kocaeli kampında yerel televizyon kanalı DRT'ye konuşan 28 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin getirttiği Roberto Carlos'un da Türk futboluna katkıda bulunamayacağını ileri sürerek, “Roberto Carlos bu saatten sonra Fenerbahçe'ye ne verebilir? Sadece ismi var. Aziz Yıldırım Türk futboluna zarar veriyor. Ne yaptığı belli olmayan bir insan. Denizlispor'un üzerinde oyunlar oynadı. Geçen sezon Sivasspor'da forma giymeme rağmen Denizlispor'u düşürmek için elinden geleni yaptığını şahsen biliyorum. Ayrıca Fenerbahçe'de para kaynağının belirli bir süre sonra tükeneceğini düşünüyorum'' dedi.
Süper Lig'in yeni takımları Gençlerbirliği OFTAŞ, Kasımpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de sert bir dille eleştiren Musa Kuş şöyle konuştu:
“Bu takımların Süper Lig'i hak ettiklerine inanmıyorum. Onlar yüzünden lig çetin geçmeyecek. Nitekim sezon sonunda da geldikleri gibi 2. Lig'e düşecekler. Elimde olsa bu takımları çıkarmazdım. Çünkü Türk futboluna maddi ve manevi olarak hiçbir şey veremezler. En önemlisi seyircileri yok.'' Sivasspor'dan arkadaşlık bağları zayıf olduğu için ayrıldığını sözlerine ekleyen Musa Kuş, Denizlispor'u tercihinde teknik direktör Güvenç Kurtar ve kaptan Yusuf'un büyük etkisi olduğunu belirterek konuşmasını şöyle tamamladı:
“Sivasspor'da takım oyunu yoktu. Arkadaşlık ortamı sıfırdı. Sivas'tan ayrılmamın tek nedeni, arkadaşlığın olmamasıydı. Denizlispor'a geldiğimde şaşırdım. Burada arkadaşlık bağları çok güçlü. Denizlispor'dan çok daha fazla para teklif eden kulüplerin teklifini de bu yüzden geri çevirdim. Benim için huzur paradan çok önce gelir..''
milliyet
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla