valla sanırım 5-6 yaşlarındaydım..babamın 3 erkek kuzeni vardı..inanmazsınız biri GS'li biri FB'li diğeri BJK'li idi..ben tabiki takım felan bilmezdim tutmazdım..bunlar beni kendi takımlarına destek vermem için kandırmaya çalışıyorlardı..(Bu arada babam da GS'li olduğu için GS'li kuzenine destek veriyordu..).neyse..GS'li olan ile babam bana 1000 lira teklif ettiler..o zamanın parasıyla iyi tabiki benim yaşıma göre..FB'li sadece sarı lacivert bir forma almış..BJK'li ise bana hiçbirşey almamıştı..çok ilginçti..Ama ben nedense onun isteğiyle BEŞİKTAŞ lı olmayı kabul ettim..birşey beni itti sanki..iyiki de itmiş..niye mi?çünkü beşiktaşlı olmamın mükafatı çok güzeldi..hem bu büyük takımın taraftarı olmuştum hemde teklifi kabul ettiğim için BJK'li olan bana üzerinde metin-ali-feyyaz'ın karikatürlerinin olduğu BJK bardağı almıştı..ve o bardak hala duruyor..İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM..SEVİYORUM SENİ BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞ
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... |