Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 19:06   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gazeteler Hamilton ın piste taşınmasını eleştirdi

Diario As: "Hamilton'a İltimas Yapıldı"

Click the image to open in full size.
Gazete, Hamilton'ın vinçle piste getirilmesini eleştirdi

İspanyol Diario As Gazetesi, Avrupa GP'si sırasında Nurburgring hakemlerinin McLaren Pilotu Lewis Hamilton'a ciddi biçimde iltimas yaptıklarını, kayırdıklarını belirterek eleştirdi.

McLaren'in İspanyol Pilotu Fernando Alonso'nun zafer kazanarak aralarındaki puan farkını ikiye indirdiği Lewis Hamilton'ın Nurburgring hakemlerince kayırıldığına dikkat çeken İspanyol Diario As Gazetesi, pist üzerinde görev yapan görevlilerin, çakıl alanda kalan pilotlar arasında sadece İngiliz Pilotu "olağandışı yöntemler kullanarak" piste geri getirdiklerini belirtti. Gazete eleştirisinde; "Çakıl alanda kalan ve vinçlerin otomobillerini farklı yöne taşıdıkları Scott Speed gibi pilotların şaşkın bakışları arasında, vinç kullanarak ve üstelik kendisi kokpitte iken Hamilton'ı piste taşıdılar. Bu bir rezalettir. Ama bu kişilere gereken cevabı yarışı kazanarak Fernando verdi" dedi.

Diario As Gazetesi eleştirisinde, Hamilton'a yapılan ayrıcalıklı uygulama emrinin nereden geldiğini, Toro Rosso'nun Scott Speed konusunda hakem heyetine itiraz etmemesinden kolaylıkla anlaşılacağını kaydetti. Aynı noktada, birinci virajda kızaklama yaparak çakıl alana çıkan diğer pilotlar; Jenson Button (Honda), Adrian Sutil (Spyker), Nico Rosberg (Williams) ve Vitantonio Liuzzi (Toro Rosso) idi. Yarış Kontrol ise bu durumu, Hamilton'ın motorunun olay sırasında çalıştığı için vinçle çekilerek piste döndürüldüğünü belirtti.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla