Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 19:11   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Magny cours geri dönüo

Fransa Başbakanı ile görüşen Ecclestone kararında U dönüşü yaptı. Formula 1 patronu Bernie Ecclestone, Magny-Cours'un gelecek yıl takvime gireceğini söyleyerek, daha önceki kararından U dönüşü yaptı. Bugün Fransa Başbakanı François Fillon ile Paris'te bir araya gelen Ecclestone, gelecek yıl Fransa Grand Prix'nin Magny-Cours'da geçileceğini ifade etti. Ecclestone, pistin 2009'da da takvime girmesinin muhtemel olduğunu belirtti.
Başbakanlık Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Ecclestone prensipte, Fransa Grand Prix'nin Magny-Cours pistinde koşulmasına karar verdi" denildi.

Ecclestone ise, 2009'a kadar "alternatif çözüm bulunmaması halinde" bu sezon da Magny-Cours'un takvimdeki yerini koruyacağını ifade etti.

Ecclestone, Mayıs ayında yaptığı açıklamada, Magny-Cours'un son kez Fransa GP'ye ev sahipliği yaptığını açıklamış ve gelecek yıl takvimde yer almayacağını açık bir şekilde dile getirmişti.

Formula 1 patronu bu açıklamasında ayrıca, Magny-Cours'un geleceğinin olmadığını belirterek, "2007, bu pist için son yarış olacak" demişti.
__________________
No Game
barhonda Ofline   Alıntı ile Cevapla