Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 21:20   #1
Nouma #21
 
Nouma #21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Iverson'a 260 bin dolar ceza

Denver Nuggets'ın yıldız oyuncusu Allen Iverson, korumalarının bir gece kulübünde dövdüğü bir kişiye 260 bin dolar ödeyecek.

Washington'da bulunan federal jüri, Iverson'un koruması Jason Kane'in, bir gece kulübünün VIP salonunu boşaltmadığı için Marlin Godfrey'i dövdüğüne karar verirken, ünlü basketbolcuyu ise koruması Jason Kane'i iyi yönetemediği gerekçesiyle suçlu buldu.

İddialara göre Iverson ve adamları, Marlin Godfrey ve David Anthony Kittrell'den Washington'da bulunan Eyebar Club'un VIP bölümünü boşaltmalarını istemiş, çıkan kavgada Iverson'un korumaları bu iki kişiyi dövmüşlerdi. Marlin Godfrey ve David Anthony Kittrell daha sonra mahkemeye başvurarak, Iverson hakkında 20 milyon dolarlık dava açmışlardı.

Geçen hafta mahkemeye gelerek ifade veren Allen Iverson, kavgayı görmediğini, kavga ciddiye dönüşmeden olay yerinden ayrıldığını söylemiş ve bu iki kişinin kendisinin ününden ve servetinden yararlanarak para koparmaya çalıştığını iddia etmişti.

Marlin Godfrey'e sağlık harcamaları ve manevi tazminat olarak 260 bin dolar ödenmesini hükmeden mahkeme, David Anthony Kittrell'in ise darp edilmediğini karara bağladı.
__________________
<font size=2><font color=DarkSlateGray><a rel=nofollow href=http://besiktasforum.net/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbesiktasforum.net%2Fforum%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F target=_blank>http://img524.imageshack.us/img524/474/bscap0407bhxf1ri9dv86fnmd3.jpg</a> </font></font>

Nouma #21 Ofline   Alıntı ile Cevapla