Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 21:35   #1
Nouma #21
 
Nouma #21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Garnett ayrılmak istemiyor

Draftın ardından ilk kez açıklama yapan Minnesota Timberwolves'un sahibi Glen Taylor, son zamanlarda ismi takas dedikodularıyla anılan yıldız oyuncu Kevin Garnett'in takımda kalmak istediğini bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Phoenix Suns, Los Angeles Lakers, Boston Celtics ve Golden State Warriors gibi takımların takasla Garnett'i kadrolarına ekleyecekleri yönünde haberlerin çıktığını hatırlatan Taylor, bu önemli kulüplerin yöneticilerinin yıldız oyuncu için teklifte bulunduklarını; ancak Garnett'in dahil olduğu bir takasla ilgilenmediklerini söylediklerini açıkladı.

Hakkında çok fazla takas dedikodusunun çıkacağını Garnett'e daha önceden hatırlattığını belirten Taylor, tecrübeli oyuncuya herhangi bir gelişme olması durumunda haber vereceğini söylediğini ifade etti. Ayrıca 31 yaşındaki oyuncuya takas edilmek isteyip istemediğini de sorduğunu dile getiren Taylor, Garnett'in fikrinde bir değişiklik olmadığını ve takımda kalmak istediğini söylediğini belirtti.

Garnett'in 2007-2008 sezonunun ardından oyuncu opsiyonunu kullanarak sözleşmesini erken bitirme hakkı bulunuyor. Bunun anlamı, Timberwolves kulübü All-Star oyuncuyu takasta kullanmazsa önümüzdeki sezonun sonunda Garnett'i hiçbir karşılık alamadan kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Double-double makinesi olan Garnett, 9 sezon üst üste en az 20 sayı – 10 ribaunt ve 4 asist ortalamaları tutturan ilk NBA oyuncusu oldu. Yıldız oyuncuyu 6 sezonla Larry Bird ve Wilt Chamberlain izlerken, Kareem Abdul-Jabbar ve Charles Barkley bu başarıyı üst üste 5 sezon tekrarlayabildi.

Geçtiğimiz sezon kariyer ortalamalarının üstüne çıkan Garnett, oynadığı 76 maçta takımına 22.4 sayı – 12.8 ribaunt ve 4.1 asist ortalamalarıyla katkı yaptı. Takım arkadaşlarından yeterli destek alamayan All-Star forvet, Timberwolves'u play-off'a taşıyamadı.
__________________
<font size=2><font color=DarkSlateGray><a rel=nofollow href=http://besiktasforum.net/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbesiktasforum.net%2Fforum%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F target=_blank>http://img524.imageshack.us/img524/474/bscap0407bhxf1ri9dv86fnmd3.jpg</a> </font></font>

Nouma #21 Ofline   Alıntı ile Cevapla