Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 21:41   #1
Nouma #21
 
Nouma #21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
McDyess sözleşme yeniledi

Detroit Pistons'ın geçtiğimiz sezon Konferans finali oynamasında önemli rol oynayan Antonio McDyess'ın, kulübüyle olan sözleşmesinin tamamlanmasına 1 yıl kala kontratının 2 yıl daha uzatıldığı açıklandı.

3 yıldır Pistons forması giydiğinin altını çizen McDyess, takım olarak büyük başarılara imza attıklarını ve çok eğlendiklerini söyledi. Sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getiren tecrübeli forvet, önümüzdeki sezon NBA şampiyonluğuna ulaşmak istediğini ifade etti.

McDyess'la yeniden anlaştıkları için çok memnun olduklarını belirten Pistons Basketbol Şube Başkanı Joe Dumars, tecrübeli oyuncunun son 3 sezonki başarının en önemli parçalarından biri olduğunu ve 32 yaşındaki forvetin başarılı performansını sürdürmesini beklediklerini söyledi.

Geçirdiği diz operasyonları yüzünden basketbol kariyeri tehlikeye giren McDyess, son 2 sezon hiç normal sezon maçı kaçırmayarak kariyerinin en yüksek rakamlarına ulaştı ve aynı zamanda Pistons’ın kenardan gelen en etkili ismi oldu.

Phoenix Suns ve New York Knicks'te forma giydiği dönemde dizine rehabilitasyon tedavisi uygulanmasına rağmen acıları azalmayan McDyess, basketbolu bırakmak istediğini söylemiş; ancak tecrübeli oyuncunun menajeri Andy Miller, Pistons’la anlaşarak buna izin vermemişti.

2000 yılında Amerika Birleşik Devletleri formasıyla Olimpiyatlarda altın madalya kazanan McDyess, 2001 yılında All-Star takımına seçildi. Dizinden geçirdiği operasyonlar yüzünden eski performansından uzaklaşan yıldız oyuncu, Pistons’a gelmeden önce geçirdiği 3 sezon içinde yalnızca 52 maçta görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon kenardan gelerek ortalama 21 dakika sahada kalan McDyess, yüzde 53 saha içi isabet oranıyla 8.1 sayı ortalaması tuttururken, maç başına 6 ribaunt alarak Pistons’a pota altında önemli katkı yaptı. Ayrıca, en iyi 6. oyuncu ödülüne aday gösterilen McDyess, yapılan oylamada 6. sırada kaldı.
__________________
<font size=2><font color=DarkSlateGray><a rel=nofollow href=http://besiktasforum.net/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbesiktasforum.net%2Fforum%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F target=_blank>http://img524.imageshack.us/img524/474/bscap0407bhxf1ri9dv86fnmd3.jpg</a> </font></font>

Nouma #21 Ofline   Alıntı ile Cevapla