Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 23:40   #1
footballer
 
footballer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gonzales de sorun çıktı hay....

Click the image to open in full size.Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Gonzalez'de sorun çıktı!

Beşiktaş'ta Ruben Gonzalez'in transferi yüksek bonservis bedeline takılırken, gözler Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye çevrildi.
Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ile idari menajer Ali Gültiken, bu sabah gittikleri İspanya'da Racing Santander kulübü ve defans oyuncusu Ruben Gonzalez ile bir araya geldiler. Berk ve Gültiken, yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrası 25 yaşındaki İspanyol futbolcu ve kulübü ile anlaşamadılar. Son olarak 1.5 milyon Euro teklif eden siyah beyazlı ekip, Racing Santander'in 2.5 milyon Euro istemesi üzerine, yarın tekrar görüşme kararı aldı.
İspanyol kulübün bu bedelde ısrar etmesi durumunda ise Beşiktaş heyeti, Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye yönelecek. Ertuğrul Sağlam'ın, her iki futbolcuya da olumlu yaklaşması ve Gonzalez'in transferinde maddi problem olması nedeniyle, İtalyan futbolcu Legrottaglie'nin transferinin siyah beyazlı takıma daha yakın olduğu ifade edildi. Bu arada Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un da 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Nicola Legrottaglie'yi ısrarlar istediği öğrenildi.



DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
footballer Ofline