Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2007, 12:48   #8
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bununla ilgili bir makale yazmıştım bir forumda.

Türkiye'nin en iyi 5 alt yapısından biri olan bursaspor da özellikle Genç katagorisindeki futbolcular şuanda Tek Türkiye değil Avrupa tarafından da izleniyor hatta transfer teklifinde bulanan kulüp bile var. Peki Bu futbolcular kim veya kimler?

ingiltere`de Coca Cola Cup turnuvasında en değerli oyuncu seçilen Sercan Yıldırım

peki Kim bu oyuncu?

Henüz 17 yaşında ve şu anda Manchester UND. kulübü resmi başvuruda bulundu Sir Alex Ferguson tarafından ısrarla istenen Sercan ingiltereye davet aldı.Ancak Bursaspor da Genel Seçimler olacağından başkan Levent Kızın satmıyor ayrıca Sercan'nın şuanda ayağı kırıldığı için bunu Manchester kulübüne bildirdi ancak Ferguson hatırlanacağı gibi Van Nister Rooy u da ayağı kırık iken transfer etti. Bunun için ısrarla transfer edilmesini istiyor.

Peki bizi yakından ilgilendiren diğer bir kişi kim ?

Evet bu kişi Serdar Kurtuluşunda Kardeşi olan F.Serkan Kurtuluş

17 Yaşında tıpkı abisi gibi ne yaptığını çok iyi bilen hatta abisinden daha iyi olduğu, abisinin defansif ama Serkanın offansif olarak çok iyi olduğu biliniyor.

Peki bu iki futbolcu hangi mevkiilerde oynuyor?

Click the image to open in full size. Serkan Kurtuluş-Sağ kanat

Click the image to open in full size. Sercan Yıldırım-Forvet


Beşiktaş Jk F.Serkan Kurtuluş için Bursaspordan bu sezon sonu için söz aldığı söyleniyor ne kadar doğru bunu bilemem ancak şu bir gerçek ki Serdar ile Serkan kardeşler Beşiktaşta birlikte oynamak istiyor. Zaten Serdar'ın bir röportajında kardeşiminde burda olmasını çok istiyorum inşallah en yakın zamanda burda beraber oynayacağız diyordu.

Sercana gelince geleceğin büyük yıldızlarından 1 tanesi olabilir. eğer ki Beşiktaş gözünün önündeki fırsatı kaçırmaz ise dünyanın en iyi forvetlerinden birini kazanmış olur. kaybederse Manchester her zaman ki gibi büyük bir futbolcu kazanmış olur...

Saygılarımla

Gürcan Göktaş

---------------------------

Sercan yıldırım büyük bir gol potalsiyeli olan bir futbolcu ferguson ısrarla istiyor ayağı kırılmıştı fakat şuandaki durumu iyi kendine geliyor. hatırlarsanız nistelrooyuda kırık ayağı ile almıştı. Beşiktaş alırsa geleceğe bugüne kadar ki en büyük yatırımını yapmış olur.
disappear Ofline