Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2007, 18:16   #1
barhonda
 
barhonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bernie'den U dönüşü:D

Magny-Cours Geçici 2008 Taviminde

Click the image to open in full size.25 Temmuz 2007 Çarşamba

Bernie Ecclestone'dan hızlı "U Dönüşü"

Bundan kısa bir süre önce Magny-Cours ve Fransa GP'sini takvimden çıkartan Bernie Ecclestone, önceki gün bir "U dönüşü" yaparak, GP'nin 2008 geçici takvimine tekrar alındığını belirtti.

Geçtiğimiz Cuma günü önce Fransa Motorspor Federasyonu (FFSA) bir açıklama yaparak, Fransa GP'sini Formula 1 takvimine geri almaya kararlı olduklarını belirtmişti. Hemen ardından Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone Fransa Başbakanı Francois Fillon ile Spor ve Gençlik Bakanı Roselyne Bachelot-Narquin ile bir görüşme yapmış ve taraflar kısa bir açıklamayla, Fransa GP'sinin takvime geri alınarak, 2008 ve 2009 sezonlarında Magny-Cours Pistinin kullanılacağını beirtmişti. Taraflar arasında varılan anlaşmada, Magny-Cours'a Paris yakınlarında alternatif bir mekan bulunduğu takdirde GP'nin yerinin değiştirileceği kararlaştırıldı.

Bugün Fomula 1 resmi sitesinde yer alan haberde ise, FIA'nın 2008 Formula 1 Geçici Takvimini onayladığı ve önümüzdeki aylarda yayınlanacağı kaydediliyor. Haberde ayrıca Fransa GP'sinin de takvimde yer alacağı belirtiliyor.
__________________
No Game
barhonda Ofline