Buda celal kolotun cevabı:
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe'ye büyük tepki gösterdi
Kolot, Gökçe'nin Milliyet Gazetesini kendi çıkarları uğruna ve büyük kurumların yöneticilerini karalamakla suçlayarak "Gazeteci veya yazar kim olursa olsun haber veya yorum yazacağı şahıs hakkında önyargılı davranmasın. Kendilerine araştırmacı gazeteci süsü verenler hakkında yazdıkları kişiyi bir kez telefonla arayıp olayı sorması gerekir. Ben Atilla Gökçe'yi ne hazırlık kamplarında, ne maçlarda, ne Divan Kurulu toplantılarında ne de antrenmanlarda görüyorum. Yıllardır haberlerini okuduumuz Gökçe herhalde oturduðu yerden yazmayı adet edinmiş ve Türkiye'nin önemli kurumunu temsil eden kişilere keyfi olarak hakaret etme sanatı öğrenmiş. Spor yazarı arkadaþları söylüyor Antalya'da TSYD adına yapılan kooperatiflerdeki suistimal yüzünden Türk Ceza kanununa göre 1,5 yıl hapis cezası almış. Ben de diyorum ki 'Olmuyor Sayın Gökçe! TSYD bünyesinde tüm arkadaşlarına ders vereceksin sonrada kooperatif yolsuzluğu yüzünden 1,5 yıl hapis cezası yiyeceksin. Daha sonra da eline kalemi alıp tanımadığın telefon açmaya cesaret edemediğin kişileri karalayacaksın. Ayıptır. Bizler alın terimizle kazandığımız parayı
Beşiktaşımıza veriyoruz. Bu suç mu? Benim Beşiktaş'a kaç milyon ödediğim kulübün kayıtlarında var. Ya sizin 1,5 yıl mahkum olmanınızın hesabını nasıl vereceksiniz veya itiraz edip aklanacaksınız?. Gazetecilik dersi vemek haddim değil ama benim hakkımda karalayıcı yazı yazacak kişi gazeteciyse telefonum herkesde var arayabilir. Sayın Gökçe siz de arayabilirsiniz" yorumunu yaptı. |