Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2006, 22:16   #2
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Josekleberson´isimli üyeden Alıntı
Bizim yonetim geleli ne kadar oldu acaba, galiba 2-3 sene. Yildirim Demiroren geldi herkes alkisladi ve herkes umutlu bakti. Ne oldu? Fiasco.
Geldi adam aldi yabanci oyunculari tamam dedik bu adam ile olacak diye, malesef olmadi. Ust uste teknik heyet degisti, ust uste futbolcular degisti, ust uste kim bilir daha neler degisti. Demiroren parayi buldumu oyuncu aliyor. Sonuc: Oscar gibi adam gibi adam gidiyor, Sergen gidiyor ve baska kimler gidecek kim bilir. Ilk bastan basliyalim. Ali gunes Fenerbahce ile anlasamiyor, bedeli 400 bin dolar bizim yonetim 1 milyon oneriyor ve aliyor. Ja kardesim akil var mantik var. Gidip okan buruku aliyoruz tamam guzel ama okan bize ne yapti? gittik emre asiki aldik, musatafa dogani aldik sunu aldik bunu aldik, hepsi hata ustune hata. Gelelim yabancilara. Juanfran, Ailton ve youla gibi oyunculari ne yapacaksiniz Yildirim bey? adamlar gelmis 30 yasinin ustune.ve birisi topun ne oldugunu bilmiyor.. Neyse bu yonetimin yabancilarda 2 basarisi vardir. 1 Kleberson ve 2 Carew. Malesef Carew gitti.
Simdi her gun yeni oyuncular geliyor ve bilmem daha neler oluyor. Ama tek gercek vardir. Bizim Besiktasin kadrosu su an 40 futbolcu sayiyor, ve hala transfer yapacam diyorsunuz. Malesef halktan 22 milyon falan geliyormus. ben istemiyorum, nedenmi? bu adam yine kim bilir kac oyuncu alacak. Daha 5 transfer yapacam diyor. Kadro olacak 45 kisi. yav kardesim hep alip ne yapacaksin? birazda oyuncu sat oyuncu!!!!!!, ama sergeni, cordobayi tumer gibi oyunculara sembol olmus oyunculara dokunma.....


doru sölüosun kardeş katılıorum..daha şimdşden 40 futbolcu oldu kadro...adam gibi adam lasım bise...
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline